- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 27 januari 2012

Vågen visar lägre siffror, sakta men säkert :)

Fredag igen! Skönt! :) Känner mig betydligt piggare idag även om jag inte sov något vidare inatt.. Troligen så är det just för att det är fredag och jag vet att två dagar ledigt väntar. :) Kommer nog dock somna tidigt ikväll i vilket fall, imorn bitti är det ju åter dags för ett långpass på morgonkvisten. :)

Axlar- och tricepspasset igår gick bra. Men jag var svagare än vanligt.. Troligtvis är det kaloriunderskottet samt morgonens intensiva träning som gjorde det. Imorse stod i alla fall vågen på lägsta vikten på mycket länge. Även om jag endast går ner ett hekto i veckan nu så gör det inget. Vill ju förlora så lite muskler som möjligt i min nedgång mot en något lättare löparkropp. ;) Känns inget jobbigt att leva som jag gör nu, saknar inte ens godiset längre. Äter bra och mindre i veckorna och sedan ökar jag på mängden  och friheten med kosten under helgerna. Inte en massa skitmat men något slinker i vilket fall ner varje vecka. Måste ju leva lite också. :) Ska försöka ta mig ner 9 hekto till så får vi se hur jag ser ut. Vill inte bli för tunn heller och jag har inte så mycket fett till övers i dagsläget. Vill helst gå ner ytterligare1 kg för löpningens skull men är inte beredd att offra en massa muskler för detta, så vi får se. Tar det långsamt. :)


11,5 km morgonprommis tillsammans med Leon (Lilleman, han heter Leon på riktigt) imorse och det var lagom kallt ute, endast -2. :) I eftermiddag så är det dags för storhandling och fredagsmys. Ska som sagt sova tidigt ikväll också så jag är fräsch imorn bitti. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar