- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 22 januari 2012

Träningshelg

Hej på er! Har varit lite dålig på att uppdatera under helgen men nu är jag tillbaka igen. :)

Igår så började jag dagen i ottan (som vanligt) med 4 km morgonprommis med Lilleman innan jag gav mig ut på veckans långpass. - 6 grader var de, rätt kallt med andra ord.. Tog det lugnt och sprang ändå en runda på 15,2 km i kylan. Det kändes riktigt bra även om andningen blev lite lidande. Sparar de längre långpassen till det blir lite varmare ute i vilket fall. :) Väl hemma var jag inte speciellt trött så det blev en dusch och sedan en sväng på stan innan lunchen som blev en smarrig tacobuffe. Har jag sagt att jag älskar tacos? ;)

På eftermiddagen var det dags för nästa träningspass, rygg och mage med min sambo. Hade bra med styrka och fick kanonkontakt i alla övningar. Behöver jag säga att jag är nöjd? ;)

Dagen avslutades med en liten skogspromenad med Lilleman, god mat och en bra film. En riktigt skön lördag som vanligt. :)

Lite bättre bilder på nya byxorna, svårt att ta kort på sig själv bakifrån bara. ;)

Imorse gick jag upp tidigt för att hinna gå en långis med Lilleman innan det var dags att börja tvätta klockan sju. 11,5 km i kylan blev det. Idag stod även ett intervallpass på schemat igen. Hur det gick sparar jag tills imorgon för nu har jag annat för mig en stund. :)

Hoppas ni haft en fin helg än så länge och avslutar den på bästa sätt! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar