- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 9 augusti 2012

Långpass, igen!

Hej allihopa!

Det blev helvila för mig sen igår (förutom morgonprommisen då :)) Valde att inte gå till gymet, både för att tummen inte hade hunnit läka ens lite grann och för att kroppen var sliten efter "magsjukan". :(

Imorse blev det vanliga rundan med lillen och sedan en stor grötfrukost för att ladda batterierna inför ett nytt löppass. :) Vid tio gav jag mig iväg mot eklandskapet för att springa en terrängrunda.

Benen var stela till en början, tisdagens långpass hade gett rejält med träningsvärk kan jag lova. ;) Efter några kilometer kändes det dock bättre och jag var ganska snart framme i terrängen. Här sprang jag en runda i ett skönt tempo. Det var så skönt att komma ut i skogen igen! Ganska blött och lerigt i hagarna men det gjorde minsann inget. Är man ute och springer terräng så ska man bli lite skitig, det hör till. ;) Tanken var aldrig att det skulle bli ett långpass idag men kilometrarna tickade iväg och sedan skulle jag ju hem också. Rundan slutade på 20,54 km och snitttempot var 5:38 min/km. Helt ok med tanke på att största delen av rundan var terräng och en hel del obanat. :)

Nu under eftermiddagen har jag även varit på gymet och kört rygg och biceps tillsammans med min sambo. Passet kunde jag nog hoppat idag för jag var trött och svag i kroppen, hade ju inte hunnit fylla upp kroppen med alla kalorier jag gjort av med på morgonprommisen och terrängpasset innan. Gjorde dock mitt bästa, man jan aldrig göra mer än det. :)

Ha en fin kväll allihopa! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar