- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 4 mars 2014

Det där med nya löparskor..

Gomorron allihopa!

Motivationen kom så fort jag började träna igår eftermiddag, det gick så himla bra! Jag var riktigt stark och kunde pressa mig själv hur mycket som helst denna dag. När jag inte klarade mer reps kunde jag köra typ 4 till på bara vilja. Mer sådana dagar tack! :) Övningarna vi körde igår var:

Axlar
Axelpress 4 set
Hantellyft åt sidan med hantlar 4 set
Flyes för ovansida axlar i maskin 4 set
Flyes för baksida axlar i maskin 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set

Biceps
Enarms scottcurl i cc 4 set
Liggande enarmscurl i cc 4 set
Stångcurl i cc 4 set

Somnade som en stock igår och sov riktigt bra inatt. :) Imorse vaknade jag pigg och redo för veckans första morgonjogg. Dags för första provrundan med mina nya Saucony Ride 6 S/S 2014. :) Jag har ju redan ett par av dessa skor som jag köpte i höstas men de har redan gått över 70 mil så nu var det dags att köpa ett nytt par som jag kan springa in innan de gamla går vidare i tiden. Det blir många km när man springer riktigt långa långpass i dem som jag gjort de senaste helgerna. ;) Dessa skor är mina favoriter tillsammans med Cortanan (1 och 2 åtminstone än så länge) och jag springer nästan alla rundor i denna modell eller någon av Cortana-modellerna. :)

Det enda negativa med att springa mycket är att man måste köpa nya skor så ofta. Eller nu ljuger jag, jag älskar det också ju! Fast min plånbok gillar det inte. ;) Sen är det ju en tolkningsfråga om jag behöver nya skor eller inte. Jag har sinnesjukt många redan, det är inte det. Men jag är kräsen och när jag hittar skor jag tycker om så springer jag mycket i just de modellerna och då går de åt som smör i skolsken. ;)


Började med 9 km tillsammans med Leon denna morgon. Pigg hund och pigga ben. Nåväl Leon var rätt nosig stundtals men det får man ta med löptikarna i området. Så länge han är laddad och pigg så är jag nöjd! :) Efter jag lämnat av Lilleman så fortsatte jag ytterligare en runda på egen hand. Skorna var precis lika underbara som mina gamla och 18 km avverkades totalt denna morgon. :)

Nu matchar jag reflexvästen! ;)

I eftermiddag väntar ett pass bröst, triceps och mage på gymet med Peter. Hoppas på samma energi och styrka som igår! Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. Skitsnygga! Klart man ska ha det bästa ofta. Jag brukar tänka att utslaget på antal kilometer jag springer så är det bara att köpa exakt det jag vill ha utan att kolla på priset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken bra tanke! Den ska jag också köra med framöver! Fria skoköp, halelulja! :)

      Radera