- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 13 september 2012

Jag vill förtydliga att...

.. för MIG är inte mongo ett skällsord på något sätt och vad jag förstår så har vissa människor (vuxna?? som inte vågar stå för vad de tycker) gett kommentarer (inte till mig såklart) på omvägar om att mitt val av ordet mongo har varit stötande.

Om så är fallet så ber jag om ursäkt för det var absolut inte min mening alls. För mig betyder mongo att man ser rolig ut (ett ord som låter ganska kul) och det är inget jag förknippar med någon utvecklingsstörning (eller vad nu dessa anonyma personer menar). Jag anser att alla människor är lika värda och jag skulle ALDRIG tala illa om någon med en utvecklingsstörning av något slag. Jag är (och har alltid varit) så långt ifrån en mobbare man kan komma, snarare tvärt om. Därför tänkte jag inte på samma sätt som de människor som ansåg detta ord som stötande.

Om jag i fortsättningen är stötande på något sätt så skulle jag vara tacksam om ni kommer direkt till mig och berättar hur ni känner istället. Ärlighet varar längst och jag tycker (hoppas) inte jag gjort något så hemskt emot er så att jag förtjänar något annat. Jag tar gärna emot tips på ordval som inte är stötande för någon, tills dess så byter jag ut ordet mot ett ?

Tack för mig!

/C

2 kommentarer:

  1. OJ Vad tråkigt att det blev så....Kan hålla med dig att mongo är det roligt ord inte ett skälls ord utan något man säger när tex fjantar sig eller liknade.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det tråkigaste är att folk inte kan stå för vad de tycker och vara ärliga och säga det direkt till mig. Jag blir ledsen av sådant. :(

      Radera