- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 25 september 2012

Tjurbulle?

Gomorron allihopa!

Måndagar är väl inte min favoritdag kan man väl säga.. Förutom att det är jobbigt att börja och jobba igen efter den alldeles för korta helgen så är det absolut sämsta dagen att pendla på också. Det är alltså mer än dubbelt så mycket trafik både på morgonen och på eftermiddagen.. Jag förstår inte riktigt? Är det många som bara kör på månadagar eller?? Detta innebär att det lätt blir lite kaos på vägarna och det tar extra tid att ta sig till och hem från jobbet. :(

När jag kom hem igår så var jag trött och lite smått irriterad över alla som inte kan köra bil (alla utom jag? ;)) vilket jag (självklart) lät gå ut över min kära man. Tjurig och kort var jag så han med blev på dåligt humör. Inte ok säger jag bara! Men jag bad om ursäkt sen när mitt dåliga humör lagt sig åtminstone..


Ungefär så här, haha! ;)

Vi gick till gymet och körde axlar, bröst och triceps. Det gick riktigt bra även om jag var dåligt motiverad innan. Förra veckan hade jag träningsvärk precis överallt efter viloveckan innan så jag förväntar mig en något lindrigare form av träningsvärk denna. ;) Börjar dock redan känna av det så jag ska inte hoppas för mycket.

Min träningsvärk i benen är dock betydligt bättre idag, det som fortfarande är rejält illa är min stackars rumpa. Eftersom benen var piggare så var det ganska lätt att ta sig upp imorse och knalla den vanliga morgonrundan med Lilleman. Kallt imorse igen med endast några plusgrader och det verkar som att hur mycket jag än tar på mig så är det inte riktigt nog. :(

I eftermiddag så blir det ett löppass för min del igen. Har inte bestämt migför vad jag ska hitta på än men kanske Peter hänger med en sväng, alltid trevligt med sällis. Vi får väl se, han har hittat ursäker för att slippa ett tag nu. ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar