- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 22 december 2011

Ändrade planer

Det blev inte löppass igår! När jag kom hem från jobbet så höll min sambo på att göra sig klar att gå till gymet för att köra axlar och triceps.. Han ska hem till en vän som fyller år ikväll så han var tvungen att flytta sitt pass. jag valde så att gå och köra styrkan tillsammans med honom istället och flytta löpningen till idag. Det var riktigt kallt ute igår eftermiddag också och det såg ut att bli varmare i eftermiddag så jag tyckte det passade bra. :) Bara nu jag inte blir dålig av julbordet vid lunch.. Jag har trissat upp det där jäkla julbordet så mycket så nu blir jag säkert dålig bara för det. Stress har ju en ganska rejäl inverkan på magen.. Och jag är stressad över julbordet som ni säkert förstår.. :(

Axlar och triceps gick i alla fall bra och jag hade fått tillbaka det mesta av min styrka nu när magen varit ok i tre dagar. Kändes skönt att kunna köra på lite hårdare igen. :) Övningarna jag körde var:

Axlar
Sittande hantelpress 5 set
Utsida axlar i cc 4 set
Baksida axlar liggandes på lutande bänk (med magen mot bänken) 4 set
Lyft till hakan med frivändning och militärpress 4 set

Triceps
Dips 6 set
Push downs med vinklad stång i cc 2 set
Push downs med rak stång i cc 2 set


Jag ska alltså springa ikväll och tänkte då köra intervaller och sedan hoppa löpningen imorn bitti.. Då får jag en extra vilodag innan långpasset på lördag. Går upp tidigt ochj kör så hinner jag även köra rygg och mage innan jag åker till min mamma för att fira jul. Detta år är det första som jag och P inte firar ihop under de 6 år vi varit tillsammans.. Jag ville åka till min mamma efter allt med mormor och han till sin. Så vi delar på oss helt enkelt. Jag tar med mig Lilleman och åker på förmiddagen till min mamma. Åker hem sen på kvällen och firar den hemma med min sambo så vi kan vara tillsammans alla tre. :) Blir nog bra det. :)

Ha en underbar dag alla! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar