- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 10 december 2011

Långpass, ryggträning och dubbade skor

Hej hallå! :)

Igår var det isgata ute på morgonen så det blev bara 13 km morgonprommis. Skulle kört fartlek som vanligt på fredagsmornar men det var inte att tänka på utan dubbade skor.. Det låg ett vattenlager på isen så det var svårt att bara gå. :( Efter begravningen så hade isen smält ute men jag var nere och orkade inte springa. :(

Imorse började jag dagen med 5 km morgonprommis innan jag gav mig ute på en långpanna löpning. Det var varmare ute och ingen risk för halka. Det ska tydligen frysa på inatt igen så jag tyckte det var lämpligt att flytta långpasset tills idag istället. Med banan och protein i magen så gav jag mig ut. Kände mig stark i benen idag och rundan blev 14,7 km i ett behagligt tempo som ändå var helt ok om man tittar på tiden det blev på rundan. :) Det var så skönt att springa helt ensam i mörkret, gav mig ut redan strax efter sex så jag träffade inte en själ. Det blev rundan från förra söndagen med en extra runda på 1,7 km, gillade rundan så mycket så jag körde den igen. :)

Efter frukosten vilade jag nån timme innan jag gav mig iväg till gymet för ett rygg- och magpass tillsammans med B. Det gick riktigt bra trots att jag låg rejält minus på kaloriintaget efter den tuffa morgonträningen. :)

Nu på eftermiddagen har min kära sambo hjälpt mig att dubba mina Puma Complete Nightfox. Satte inte så många dubb nu utan ska provspringa dem med dessa innan jag sätter i fler om det behövs. :) Köpte maxigrips hårdmetall dubb på Intersport. Tror de blir bra, påminner mycket om icebugs dubb nämligen. :) Bara att skruva i och köra. :) Återkommer med hur de var så fort jag testat dem. :)

Färdigdubbade :)

Idag firar jag och min sambo vår 6 års dag så det blir mys ikväll. Vi börjar med att gå ut och äta gott. Vart vet jag inte då P har bokat allt. :) Efteråt ska vi mysa hemma med Lillman framför en film. En riktig toppenkväll helt enkelt. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar