- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 6 december 2011

Vinter igen :(

Så nu var de vinter igen. Hade snöat inatt så det var en hel del snömodd på vägen. Bara att ta de lugnt på vägen till jobbet. Kände inte av nån halka men jag körde ju inte som en blådåre heller. ;)

Igår eftermiddag så löneförahndlade jag för min nya fasta tjänst som jag går på i januari. Jag fick ju inte det jag begärde men det hade jag nog inte heller räknat med. Fick i vilket fall en tusenlapp i ökning från och med den förste och sedan lyckades jag få till ytterligare 500 kr från april. Jag fick jobba hårt för den femhundringen ska ni veta. ;) Var knappast missnöjd med min nuvarande lön så 1500 kr till är jag glad för. :)



När jag kom hem igår så var det gymet som gällde som vanligt på måndagar. Bröst och biceps fick sig en omgång och passet gick riktigt bra. :) Jag var stark och fick bra kontakt i alla övningar. :) Övningarna jag körde igår var:

Bröst
Lutande hantelpress 5 set
Flyes i cc 4 set
Flyes från undre trissan i cc 4 set PB

Biceps
Bamsecurl 4 set
Enarmscurl i cc 4 set
Med rak stång i cc 4 set

Började dagen med 11,5 km morgonprommis med Lilleman. Var väldans pigg i benen idag så jag kapade några minuter på min vanliga tid. Sån´t är alltid skoj! :) I eftermiddag väntar ben på gymet. :)

Ha en underbar dag alla! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar