- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 13 november 2013

De där brösten...

Gomorron!

Nä, den där superstyrkan höll inte i sig igår till bröstpasset. Det var rätt tungt faktiskt. Men som sagt, bröst är min svagaste muskelgrupp och det jag minst gillar att träna så.. Sen är det ju som sagt inte optimalt denna vecka med pass varende dag men ska man åka bort så ska man. :) Övningarna vi körde igår var:

Bröst
Bänkpress 5 set
Lutande bröstpress 4 set
Flyes i maskin 4 set

Triceps
Dips 4 set
Press med rep över huvudet 4 set
Push downs med vinklad stång i cc 4 set

Mage
Mördarbänken superset raka och sneda (maxreps) 4 set
Mördarbänken raka med viktplatta 4 set
Mördarbänken rotation med viktplatta 4 set

Imorse blev det en morgonjogg i vanlig ordning. Leon var pigg idag så vår runda gick ca två minuter snabbare än den vanligtvis gör. Jag tyckte jag tog det lugnt men benen pinnade tydligen på rätt bra om man tittar på tiden. Totalt 13 km denna morgon.


Idag är sista riktiga arbetsdagen för mig denna vecka. Imorgon förmiddag åker vi till Tranås och badhotellet för att stanna till fredag eftermiddag. Kommer bli föreläsningar både imorn eftermiddag och hela dagen fredag men även en massa (förhoppningsvis) god mat och trevligt sällskap. Ser fram emot det! Hoppas nu bara jag får mig ett enkelrum så jag kan sova. Har ju problem redan som det är och har alltid svårare borta.. Att dessutom sova i samma rum som någon som snarkar skulle innebära döden för mig! :S

I eftermiddag är det dags för sista passet denna arbetsvecka, rygg och rumpa står på schemat. Hoppas på att jag är stark trots att jag inte fått någon vilodag än så länge denna vecka. Efteråt väntar packning inför torsdagens lilla äventyr!

Ha en fin dag allihop!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar