- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 12 november 2013

Starkare än nånsin!!!

Gomorron!

Vilket jäkla pass jag fick till igår! Jag kunde öka i vikt på nästan varenda övning, var helt underbart! :) Innan träningen var jag så himla trött och seg men redan på uppvärmningen kände jag att jag nog va lite starkare än vanligt idag. På axelpressen kunde jag t ex öka med 10 kg och slog således nytt PB med just 10 kg bara sådär! :) Övningarna vi körde igår var:

Axlar
Axelpress 5 set
Hantellyft åt sidan 4 set
Flyes för ovansida axlar i maskin 4 set
Flyes i maskin för baksida axlar 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set

Biceps
Stångcurl i cc 4 set
Scottcurl med hantel 4 set
Hammercurl med hammerstång 4 set

Jag var så nöjd efter passet så det finns inte! Hoppas jag kommit in i ett flow nu och detta håller i sig till dagens pass bröst och triceps. Jag behöver verkligen lite extra styrka i brösten, min svagaste muskelgrupp helt klart.. ;)

Imorse vaknade jag tio minuter innan klockan ringde av att regnet piskade så hårt mot fönstret. Låg och drog mig lite för mycket eftersom suget att gå upp och morgonjogga blev väldigt litet helt plötsligt och blev således lite sen. Började med 6,5 km med lillen och det blåste rejält och regnet piskade i ögonen så jag knappt såg något. Skam den som ger sig! Ut igen när jag lämnat av lillen och sprang ytterligare 7,5 km på egen hand. Hade rejäl motvind längs med vattnet och det var tungt bitvis men benen var pigga och huvudet full-i-fan så gick helt ok ändå. Det finns inget dåligt väder, bara dålig karaktär! ;) Totalt 14 km denna morgon.

I eftermiddag blir det bröst och triceps på gymet med Peter. Jag åker bort på konferens med jobbet torsd-fred denna vecka så alla veckans pass får ligga på rad nu fram till onsdag istället. Sen blir det gymvila torsdag och helvila fredag. Vet inte när jag hade en dags helvila senast men så är det när man har hund, han behöver röra sig alla veckans dagar. På fredag morgon är jag ju dock inte hemma så då faller lotten på Peter istället och jag kan sova ut! :)

Eftersom inte Leon får ligga i soffan så har han fått en egen fotölj i TV-rummet. Den är bra tycker han, men kunde varit liite större. ;)

Ha en fin tisdag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar