- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 18 juni 2013

Att hänga ut rumpan

Gomorron allihopa!

Igår efter jobbet så blev det vila för mig som vanligt på måndagar. Benen och rumpan värkte rejält så det kändes skönt att inte göra mer än jag behövde. Rumpan var värst utsatt denna vecka. Jag gjorde misstaget att säga till coach att jag inte fick så mycket träningsvärk i rumpan förra veckan.. Denna gång blev rumpan straffad kan jag väl säga. Rumpan är rätt irriterad över att jag avslöjade den men vi har nu pratat ut om det hela och är återigen sams. :)

Imorse vaknade jag ganska trött. Blev en film igår kväll med Peter så somnade inte lika tidigt som jag brukar. Benen kändes stela men betydligt bättre än förra veckan så morgonprommisen med lillen gick i rasande fart. Det var endast i uppförsbackarna jag grinade illa då rumpan sa ifrån en del. Dock helt ok när ändå benen fungerar tycker jag. :) På slutet av rundan träffade jag och Leon en räv.

Han såg större ut i verkligheten! :( Men ni ser han va? :)

I eftermiddag ska jag åka till gymet som vanligt. Fortsätter med 3-spliten på överkroppen så idag blir det axlar och triceps. Hoppas på bra styrka och energi! :)


Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar