- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 3 september 2013

Ingenting förvånar mig längre!

Gomorron allihopa!

Igår under dagen så började min hals att klia och jag fick hosta lite till och från. Slem i hals och tjockt snor i näsan. Kände mig helt plötsligt sämre. :( Så här var det sedan hela dagen även om allmäntillståndet inte var försämrat. Kroppen kändes som vanligt i övrigt. Grejen är att så fort jag får slem i hals och hostar så kommer också min  förkylningsastma och så även denna gång. Inte så illa så jag behöver medicin (vilket är tur för jag har ingen kvar hemma) men ändå en irriterande försämring av andningen.

Imorse när jag vaknade så hade jag ingen hosta mer, endast lite snor i näsan och kände av astman lite grann. I övrigt mådde jag bra. Kul ändå att kroppen väljer att sjuka till sig på mina vilodagar, vilket flyt. ;) Blev en morgonjogg som vanligt och eftersom jag höll lugnt tempo hela vägen så var det ingen fara med astman. Blev 6 km med lillen och sedan ytterligare 6,5 km ensam. Ca 1 km in på min egna runda så dog min mp3 (som jag alltid springer med). Fick springa resterande del av rundan lyssnandes på mina egna andetag (med lite inslag av pip då och då från astman ;)). Det är ju som ni vet kolsvart ute när jag springer på mornarna och på slutet av rundan så betsämde jag mig för att aldrig mer springa iväg med en dåligt laddad mp3. Jäklar va läskigt det är i skogen när man hör alla kvistar som går av och djur som rör sig i skogen. Mörkrädd blev jag, haha! ;) När jag inte hör dem (vanligtvis) så finns detju inte något att vara rädd för. ;) Totalt blev det 12,5 km denna morgon i ett skönt joggtempo. :)

Lilleman i mörkret. :)

Fick en kommentar på bloggen som jag fann ganska intressant igår kväll;

"Kommer att sluta att läsa din blogg från och med nu. Läser andra bloggar och alla är roligare och dessutom berättar om sina VEDERMÖDOR som alla har, men inte du verkar det som!
Du är ju bara sååå duktig och allt går såå bra,eller hur?? Livet går inte ut på att vara duktigast i klassen. Slappna av lite, ingen orkar läsa ditt "skryt" om hur duktig du är.
Mycket roligare att läsa en blogg som innehåller lite verklighet också!
Sen att du verkar vara lite kroppsfixerad när du lägger ut bilder på häcken.. då har du gått lite väl långt.
Ha ett bra liv"


Jag svarade;

Ja, det är ju ditt val om du läser eller inte. Men skojar du när du menar att jag bara skriver om allt som är bra? Jag har precis varit sjuk och berättat allt om detta och jag skriver ALLTID när något gått dåligt. Får t.o.m kommenterer om mitt gnäll ibland men detta var den första som menar att jag får allt att låta som det går så himla bra hela tiden. Jag är ärlig med det jag skriver och hur jag känner och ingenting är förskönat här, så verkligt som det kan bli. Sån här är jag och sedan om du stör dig på att jag älskar att träna så får det stå för dig!

Och visst är jag lite kroppsfixerad men det är knappast något som jag mörkat på något vis. Alla har vi våra egna ideal och det är väl tur att vi är olika? Sluta vara så bitter och ta tag i det du stör dig på hos dig själv istället för att slänga skit på andra. Det får bara dig själv att må dåligt, ingen annan.

Ha en bra liv du med!


Vad som jag finner intressant här är att hen menar att jag bara skriver om allt som är bra eftersom jag själv anser att jag alltid skriver ärligt och aldrig mörkar något eller förskönar. Det kanske är svårt för en del att förstå att jag faktiskt känner den glädjen jag gör för min träning och det är ju väldigt tråkigt tycker jag. Att jag skryter känns ju också trist att höra. Jag skriver det jag gör och det är inte av skryt utan vad jag vill är att inspirera och göra så andra finner samma träningsglädje. Det också skönt att få skriva av sig lite om hur jag känner såklart, oavsett om någon läser eller inte. Sen må jag vara lite extrem till och från men det är ju den jag är och inget jag tänker be om ursäkt för. Det är ju även frivilligt att läsa vad jag skriver och titta på mina bilder, jag tvingar knappast någon. Finns inga länkar om min träning eller blogg på min Facebook t ex. Så här är jag, take it or leave it! :)

 

 
I eftermiddag så är det dags för gymet igen och ett pass axlar och biceps. Första passet utan min innan-tränings-gröt, ska bli intressant att se hur det går. Hoppas på bra styrka ändå, jag är peppad i vilket fall! :)

Ha en fin tisdag allihopa!

Kram C

4 kommentarer:

 1. Tröttsamt med trista kommentarer,kan inte folk bara sköta sig själva och skita i andra? Gillar man inte det man läser så gör inte det liksom!! Kör på som du gör tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jenny! :) Jag håller med dig men vissa måste bara kasta ur sig lite skit verkar det som. :(

   Radera
 2. Hahaha... Det finns av alla sorter. Det där är garanterat en avundsjuk tant, som själv vill ha resultatet, men inte är beredd att jobba för det. Och jo, det är en kvinna, för vilken man skulle någonsin klaga på att det i en blogg finns en bild på en kvinnas bak? ;)

  SvaraRadera