- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 26 september 2013

Svag!

Gomorron allihopa!

Igår var jag faktiskt svag när jag skulle köra bröst!! :( Troligtvis på grund att att jag körde skiten ur axlarna dagen innan och man även använder en del axlar när man kör just bröst. Axlarna hade verkligen inget att bidra med (ens stöd åt brösten) så jag fick faktiskt sänka mig en del i vikter.. :( Triceps gick lika bra som vanligt dock. Nu funderar vi på att byta dag och köra axlarna på måndagen och sedan vila tisdagen så att de hinner återhämta sig lite för att få till det där super-bröst passet på onsdagen. Grejen är ju att jag gillar (och tror det är bra) men hela (aktiva) vilodagar och då går jag från två i veckan till en eftersom jag omöjligt kan springa på benen dagen efter benpasset (eller jag kan men det är inte bra för återhämtningen). Får se hur vi gör framöver. :) Övningarna vi körde igår var;

Bröst
Bänkpress 6 set
Lutande bröstpress 4 set
Flyes i maskin 4 set

Triceps
Dips 4 set
Press med rep över huvudet 4 set
Push downs med stång i cc 4 set

Mage
Mördarbänken med tung viktplatta (raka) supersetat med sneda crunches 6 set maxreps

Igår eftermiddag körde jag in Blå Faran (min bil) för första gången i hans hus (vårt trippelgarage) efetrsom det skulle bli kallt imorse. Det var en bra idé visade det sig eftersom det var hela 2 minusgarder när jag gick upp imorse. På med vintermunderingen och ut på en morgonjogg med lillen. Först 6 km tillsammans med honom och sedan ytterligare 8 km ensam, totalt 14 km denna morgon. Vi började imorse en stegtävling på kontoret så det gäller ju att ligga i. ;) Nu tävlar vi inte emot varandra eftersom ingen ville tävla mot mig (konstigt?? ;)) utan som ett lag mot några bergstoppar (och andra lag??) men kul ändå och se resultatet. :) Jag glömde sätta på mig räknaren direkt imorse så missade några steg där men nu sitter den som den ska. :)


Blå Faran var riktigt varm och gosig när vi körde ur garaget imorse och inga rutor behövde skrapas. Han är nu lyckligaste lilla bilen på gatan (förutom storebror som också kan stå inne) som får gotta sig i värmen på nätterna när de andra stackars bilarna står ute och fryser. :) Känner mig rätt lyckligt lottad efter år av att ha stått ute och skrapat rutor till förbannelse. #win

Garaget (gammal bild), nu har vi en uppfart. Blå Faran kan inte hoppa in. ;)

I eftermiddag så är det dags för ett pass rygg och rumpa med Peter (eller rumpa får jag köra ensam ;)). Hoppas på bra styrka! :)

Kram C

2 kommentarer:

 1. Du har inte tänkt på att ta de lite lugnt och låta dig återhämtas lite mer :) 1 vilodag låter liiiite ?
  AL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Möjligen men det är fortfarande samma antal pass å en vecka som gäller. Bara att jag byter plats på em-vilan måndag till tisdag istället. Jag vill få ut så mycket som möjligt av styrkan men vi får se hur det blir. Antar att jag kommer prova i vilket fall och se hur det känns. :)

   Radera