- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 2 september 2013

Träningsstatistik för augusti 2013

Rapporten gäller från 2013-08-01 till och med 2013-08-31

Totalt antal pass: 76  st
Total tränad tid: 75 h 2 min
Total tränad sträcka: 433,7 km (varav 340,2 km löpning)

Nytt distansrekord för löpning denna månad! :)

2 kommentarer:

 1. Kommer att sluta att läsa din blogg från och med nu. Läser andra bloggar och alla är roligare och dessutom berättar om sina VEDERMÖDOR som alla har, men inte du verkar det som!
  Du är ju bara sååå duktig och allt går såå bra,eller hur?? Livet går inte ut på att vara duktigast i klassen. Slappna av lite, ingen orkar läsa ditt "skryt" om hur duktig du är.
  Mycket roligare att läsa en blogg som innehåller lite verklighet också!
  Sen att du verkar vara lite kroppsfixerad när du lägger ut bilder på häcken.. då har du gått lite väl långt.
  Ha ett bra liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju ditt val om du läser eller inte. Men skojar du när du menar att jag bara skriver om allt som är bra? Jag har prceis varit sjuk och berättat allt om detta och jag skriver ALLTID när något gått dåligt. Får t.o.m kommenterer om mitt gnäll ibland men detta var den första som menar att jag får allt att låta som det går så himla bra hela tiden. Jag är ärlig med det jag skriver och hur jag känner och ingenting är förskönat här, så verkligt som det kan bli. Sån här är jag och sedan om du stör dig på att jag älskar att träna så får det stå för dig!

   Och visst är jag lite kroppsfixerad men det är knappast något som jag mörkat på något vis. Alla har vi våra egna ideal och det är väl tur att vi är olika? Sluta vara så bitter och ta tag i det du stör dig på hos dig själv istället för att slänga skit på andra. Det får bara dig själv att må dåligt, ingen annan.

   Ha en bra liv du med!

   Radera