- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 24 september 2013

Stelaste morgonjoggen

Gomorron!

Igår var det minsann inte nådigt hur trött jag var. Hela dagen gick jag runt som en zombie och hade svårt att göra mitt jobb för hjärnan hängde inte med alls. Måste sovit så oerhört illa natten mellan söndag och måndag. :(

Igår när jag kom hem från jobbet fixade jag lite hemma och lagade mat, åt och sedan direkt i säng. Somnade nog runt sju igår.. Sov hela natten och vaknade mycket piggare imorse så det var välbehövligt. :)

Blev en morgonjogg imorse i vanlig ordning. Började med 6,5 km tillsammans med Leon. Direkt kände jag att träningsvärken efter benpasset inte var att leka med denna gång. Kunde endast jogga med superkorta steg så stel var jag, haha. Efter rundan med lillen blev det ytterligare 6 ensam och det gick minsann inte fortare då. ;) Totalt 12,5 km denna morgon.

Spot on!
 
Jag har idag sprungit över 250 mil i år förresten. Heja mig! :)
 
Fick skavsår på ryggen av ryggsäcken i lördags. Efter löpningen var jag bara lite röd men sedan har det eskalerat.. Detta satte sig lägligt vid ryggraden och blir värre varje gång jag lutar mig mot något (då jag ofta skjuter ut ryggraden och kotorna). Gör rejält ont när jag sitter mot något nu, kommer ta tid att läka det här.. :(

Fast när jag ser Peters ärr efter operationen så kanske jag inte ska gnälla. ;)
 
I eftermiddag är det dags för gymet och ett pass axlar och biceps. Hoppas på bra styrka när jag fick sova igen lite inatt. Känner mig fortfarande rätt trött idag men det går inte att jämföra med gårdagen.. :)

Ha en fin tisdag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar