- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 6 september 2013

Rygg, rumpa och semester! :)

Gomorron allihopa!

Äntligen fredag! Blev sent igår med träning, hår- tvätt/tork mm och sen när jag väl låg tills sängs så kunde jag inte somna. När jag sedan blev trött så fick jag en hostattack av torrhosta som var jättesvår att bli av med. :( Till slut lyckades jag somna men det blev inte många timmar sömn innan jag gick upp 03:10. Var tvungen att pallra mig upp extra tidigt imorse för att hinna med 90 minuter PW med hunden och sedan komma tidigt till jobbet. Måste verkligen gå tre i eftermiddag om jag ska hinna fixa allt och packa innan vi åker imorn bitti..

Igår blev det alltså rygg och rumpa med coach Klint. Vi började med att göra en kalipermätning som visade bästa siffrorna hittils och jag är nöjd. En hel del vätska på kropen som försvårar mätningen (kan vara svårt att bara få med fettet vid kalipermätningen om man är vätskefylld..) men ett hum ger de nog ändå. :) Passet gick bra även om jag fick slita rejält. Övningarna vi körde var;

Rygg
Chins
Stångrodd
Enarmsrodd med stång
Hammer low rodd
Hammer high rodd (lats)

 
Rumpa
Side-kicks i cc
Kick-backs i cc


Som vanligt så tar det tid när man tränar med coach. Han är lite stor och konditionen är väl inte den bästa. ;) Men nu har han kommit igång med det så förhoppningsvis blir det bättre snart. :)


Imorgon bitti blir det ett morgonlöp i ottan med lillen innan jag åker över till mamma i Norrköping runt sju. Vid åtta ska vi åka till flygplatsen och sedan går flyget (läs:ska gå) vid 10.10 mot Turkiet. :) Hoppas det inte är för varmt nu bara. Jag har ju som ni vet svårt att springa när det blir för varmt och även om det finns 150 kvm gym med ac på hotellet så gillar jag inte direkt att stå på hamsterbandet. En hel vecka utan löpning känns ju olidligt.. Nu i alla fall, vi får väl se hur jag känner där nere. ;)

Vi har wifi på hotellet men jag antar att internet inte är lika bra som hemma. Ska försöka uppdatera bloggen men annars får ni följa med mig på Instagram där jag ska försöka lägga upp bilder så gott det går. camillacgreen heter jag där!

Ha en fin fredag allihopa!

Kram C

1 kommentar:

  1. Njut av semestern, vilan gör oss ännu taggare...

    Kram!

    SvaraRadera