- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 27 september 2013

Stegar järnet! :)

Gomorron allihopa!

Igår stegade jag tydligen järnet! Det var en bra dag träningsmässigt med både löpning och styrketräning så jag hade räknat med en del men blev ändå förvånad. :)  Jag lyckades få ihop 47010 steg! #win Då är ju min gymträning inräknad såklart eftersom den kan man lägga till och sedan omkonverteras det till steg. :) För att det inte skulle bli fusk så tog jag dessutom av mig den när jag var på gymet, haha. :)

Idag kommer det bli betydligt färre steg eftersom jag har aktiv vilodag med endast 11,5 km morgonprommis med lilleman avklarad träningsmässigt. Förutom detta så sitter vi i utbildning hela dagen. :( Ska springa på toa ofta tänkte jag. ;)

Styrkan igår gick bra! Övningarna vi körde var;

Rygg
Breda latsdrag 2 set
Chins 4 set
Hammer High Row (lats) 4 set
Hammer Low Row (enarms) 4 set
Kontaktövning rygg (lats) 4 set
Ryggresningar 4 set

Kontaktövning rygg (lats).

Rumpa
Kick-backs i cc 4 set
Side-kicks i cc 4 set
Legraises 4 set

Eftersom jag är på utbildning hela dagen så kommer det bli sent innan jag är hemma idag så ingen storhandling utan direkt på middagen. Storhandlingen får göras imorgon istället. Förutom detta så tänkte jag springa lite imorgon och förhoppningsvis gå på Fredriks spinningpass igen. Grejen är att mina skavsår på ryggen gör det rätt svårt att springa dit och hem. Lär väl inte va läkt tills imorn när det inte är det idag. :(

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram C

1 kommentar: