- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 19 december 2013

Änglavakt!

Gomorron!

Igår var jag med omm något riktigt obehagligt..

Jag och min kollega var ute på tjänsteärende i skärgården. Det är en lång slingrig landsväg man kör på och det var inte saltat och isgata. Jag körde riktigt långsamt och det hela gick bra ända tills vi på hemvägen kommer in i en kurva där vi möter en bil  som kommer i världens fart på bredsida över hela vägen. På vår högra sida finns en stenmur, dvs ingenstans att ta vägen. Jag kör så nära muren jag kan och bromsar. Vi ser bilen komma rakt emot oss med sidan och jag bara blundar. Det var kört! Sen händer..inget!? Någon måste flyttat på bilen för den fortsatte sladda förbi oss och föraren lyckades få kontroll över bilen längre fram på vägen. Snacka om änglavakt! Det var inte vår tur än kan man väl säga..


Igår eftermiddag blev det som planerat träningsvila. Saltandet och drickandet fungerade bra hela dagen. Saltade så att jag tyckte allt smakade ordentligt salt och drack det dubbla från vad jag brukar. Kan tänka mig att tröskeln för saltet för min del (som inte är van) kommer höjas över tid och då så även drickandet. Jag ställde mig på vågen imorse (för jag kissade inte mer än vanligt igår) och blev förvånad över att jag inte gått upp ett gram. Det kanske tar lite tid så vi får se vad som händer med kroppen längre fram. :)

Imorse blev det en morgonjogg i vanlig ordning. Uppe extra tidigt eftersom vi ska ha glöggstund tidigt på jobbet denna morgon. Började med 6,5 km med Leon och avrundade med 8 km till ensam, totalt 14,5 km denna morgon. Pigga ben även idag (dock seg hund som vanligt ;)).

I eftermiddag är det dags för veckan ryggpass, det ser jag fram emot! Ha en fin torsdag allihopa! :)

Kram C

2 kommentarer: