- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 17 december 2013

Pigga ben!

Gomorron allihopa!

Den här veckan började verkligen med ett flow! Styrkan igår gick jättebra och jag lyckades slå nytt PB i axelpressen med 5 kg redan i första övningen. 40 kg press är jag riktigt nöjd med (fria vikter såklart ;)). :) Övningarna vi körde igår var:

Axlar
Axelpress 5 set
Hantellyft åt sidan med hantlar 4 set
Flyes för ovansida axlar i maskin 4 set
Baksida axlar med stång med handtag 4 set
Kryssdrag för baksida axlar i cc 4 set

Biceps
Scottcurl med hantel 4 set
Liggande stångcurl 4 set
Liggande enarmscurl 4 set

Imorse kände jag mig sådär lite omotiverad och trött på morgonen men pallrade mig ändå upp (såklart :)) för en morgonjogg med Leon. Träninsgvärken i ben och rumpa var inte nådig men eftersom det inte var något snabbdistans jag skulle ut på så hade det mindre betydelse. :)

Benen kändes pigga trots stelheten av träningsvärken och jag fick verkligen anstränga mig för att springa långsamt med lillen. Han har ju inte så långa ben och en tung kropp så vill inte pressa honom för hårt. Känslan var att vi sprang jättelångsamt men när vi sprungit klart vår runda så jag på klockan  att det gått fortare än vanligt ändå. :)

Sprang iväg ytterligare en runda själv och nu lät jag benen pinna på som de ville utan att det var speciellt ansträngande. Kände mig lite som en häst på grönbete sådär en tisdagsmorgon innan klockan slagit 05, haha. ;) Totalt 14,5 km denna morgon och snittempo på 5:20 min/km. :)



I eftermiddag blir det antingen träning eller vila, som vanligt har jag och Peter inte diskuterat detta så vi får höras under dagen så får vi se. :) Ha en fin tisdag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar