- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 18 april 2013

Provsvar och tungt ryggpass

Gomorron!

Igår lyckades jag övertala Peter om att följa med en vända till gymet. :) Denna dag åkte jag bil vilket jag knappast ångrade när jag såg vilken storm det var ute. Hade haft motvind hela vägen som i tisdags men med 10 ggr mer vind, inte ok! :/ På gymet blev det ett tungt pass rygg, biceps och mage. Jag lyckades ligga kvar på samma vikter som förra veckan (alltså på den rejäla viktökningen jag gjorde då) och jag hade riktigt bra kontakt i alla övningar! Övningarna jag körde igår var:

Rygg
Breda latsdrag 6 set
Rodd i maskin 4 set
Smala latsdrag med krysset 4 set
Ryggresningar 4 set

Biceps
Hantelcurl 4 set
Stångcurl i cc 4 set

Mage
Mördarbänken superset raka och sneda 4 set (måånga reps)

Rodd i maskinen Hammer strength.
 
Efter gymet handlade vi kebab och hade lite mys därhemma innan Peter skulle iväg på möte. Så fort ahn gått så gick jag och lillen och lade oss. Somnade redan vid halv åtta vilket var välbehövligt efter bristen på sömn natten innan. :)

Hade fått ett brev från vårdcentralen med mina provsvar från alla provtagningar. Vad jag kan förstå (för ingen mer info var medskickad) så har mitt TSH ökat 0,1 mlE/L sedan första provtagningen och mitt T4 0,5pmol/L. Mitt T3 låg därimot 0,1 pmol/L lägre än sist. Verkar ju dock som jag blivit bättre!? Väntar nu på att läkaren ska kontaka mig och säga om fler provtagningar behövs eller inte. Något som jag förstod (men läkaren aldrig informerade mig om från början) var att mina kortisolnivåer var i taket vid senaste provtagning.. Tycker det är mycket konstigt att han inte valde att ta det provet på nytt nu denna gång.. Prolaktinet vet jag inget om i dagsläget eftersom jag aldrig tog det provet igen (eftersom läkaren INTE informerat om att jag skulle gå och ta på morgonen). Antar att det inte var så viktigt för jag bad dem att be honom ringa om jag skulle gå en till vända för att ta det och det gjorde han inte..

Imorse blev det vanliga morgonrundan på 11,5 km i regn. Mindre kul men hellre regn än snö säger jag. ;) En annan positiv aspekt med det hela är att regnet gör att isen i skogen försvinner fortare. :)

I eftermiddag tänkte jag köra en löprunda. Borde verkligen köra benprehab också för det har jag fuskat rejält med på sistone.. Så länge benen inte är helt utslitna under löpningen så kör jag efter.

Ha en fin torsdag!

Kram C

2 kommentarer:

  1. Well, dina kortisolnivåer lär ju inte sjunka av all träning, just saying..själv fortsatte jag träna trots att det tog emot, och till slut rasade allt, hamna inte där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vilade när det tog emot och tog det lugnt ett par veckor. Nu känner jag mig som vanligt igen men tränar ändå smart. Ingen träning som stressar kroppen för mycket etc. Lyssnar på kroppen och så länge den är med mig så fortsätter jag, sen vilar jag de dagar den säger ifrån. :) Den är van vid mycket sen många år tillbaka och mår bra av det. För mycket löpträning på mornarna verkar den dock inte tycka om. ;) Man får ta en dag i sänder och känna efter helt enkelt.

      Radera