- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 7 november 2011

Måndag morgon

Oj vad mätt jag var igår kväll! Kände mig till och med mätt när jag vaknade imorse. Helgen har resulterat i 3 kg plus på vågen i form av vätska, haha. ;)  Både pga all amt men även lingonveckan som kom som kom som en trevlig present på söndags eftermiddagen. :(Morgonprommisen kändes ganska tung med alla extra vikt (och mat) i magen. Väl hemma så tiog jag ändå en proteindrink fast jag inte var så hungrig, mest för att få i mig lite bra energi och det var inte alltför mycket protein i det jag åt igår. ;) Idag blev det 5,2 km snabbdistans och eftersom jag var lite tung i rumpan så fick jag kämpa och det gjorde jag. Har även en del träningsvärk i baksida lår efter marklyftet i lördags, tur att inte rundan har alltför många uppförsbackar. ;) Tiden blev bra, bara fem sekunder mer än mitt PB på rundan så det är jag nöjd med. :)

Här kommer lite bilder från lördagens pass. Jag var som sagt själv på gymet så jag fick fota mig själv vilket inte resulterade i allför roliga kort men det är alltid något! Kvalitéten är inte den bästa på alla kort men min kamera på mobilen är inte den bästa (men den enda jag har). :)




I eftermiddag väntar bröst och biceps på gymet, förhoppningsvis är jag stark efter helgens energiöverskott. Lite smått trött nu men det hoppas jag går över under dagen. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar