- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 17 november 2011

Stumma slitna ben

Ja, det är vad jag har nu! Jag var så trött igår eftermiddag och orkade egentligen inte springa men hade ju lovat P en runda. Han ville springa i spåret så han kom och hämtade mig och sen åkte vi dit. 5,5 km blev det i kuperad terräng. Det kändes i mina ben och rumpa kan jag lova! Sög fint i uppförsbackarna! :S Det är nog lite mycket för mig att springa på onsdagseftermiddagarna när jag kör ben på tisdagen.. Det är liksom inte roligt att springa när benen känns stumma och tunga, det går inte att hålla nåt tempo över huvudtaget. Som grädde på moset så hade P vilat upp sig rejält och hade lätt för sig igår, haha! Så jag fick ändå springa på rätt bra fast jag egentligen inte orkade.

Innan löppasset igår, självklart åkte jacka och vantar på också innan jag gav mig ut! ;)

Imorse vaknade jag tröttare än någonsin och benen ville knappt gå ur sängen. Morgonprommisen på 11,5 km var en ren pina och det värke i benen i varje steg jag tog. För Lillemans skull tog jag mig runt men det var på ren vilja! Det är meningen att träningen ska ge något och vara kul och det var den inte igår. Sen gjorde den även så jag var helt förstörd på kvällen och även morgonprommisen var ett helvete. Jag kan även nästan lova att detta kommer gå ut över mitt kvalitétspass imorgon bitti och göra att detta blir både tungt och i sämre tempo än vanligt.. P får nog springa själv på onsdagar i fortsättningen. Jag måste prioritera mig själv och då krävs det att jag vilar, särskilt dagen efter ett benpass! Så nu satsar jag på 3 bra löppass i veckan av kvalité istället.

I eftermiddag så är det dags för axlar och triceps. Med tanke på hur jag mår fysiskt och psykiskt nu så är det inte gå något vidare. Jag behöver sova!! Bara att kämpa vidare och satsa på att vila upp mig rejält i helgen.

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar