- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 13 augusti 2013

I´m back!

Gomorron!

Long time no see! Jag har tagit semester från det mesta på sista tiden kan man väl säga. Har inte ens tittat in på bloggen utan endast kollat mailen för att se om det kommit kommentarer. Detta visade den att det inte hade gjort men när jag loggade in här nyss så hade jag ju visst fått det. Ber om ursäkt men nu är de publicerade! :) Jag finns alltid på Instagram också (camillacgreen) om ni saknar mig när jag får skrivkramp. ;)

Från och med igår så är jag tillbaka på jobbet igen och tidiga mornar. Troligtvis tar det en vecka innan jag kommer in i mina svintidiga mornar igen men det är bara att kämpa på så kommer det.

Förra lördagen kom vi hem från Smyge och förra veckan var jag endast hemma och slappade samt tränade en hel del.

Från sista morgonjoggen med Leon i Smyge.

En riktig mysvecka av bästa sort kan man väl säga. :) Träningsmässigt så har de sista två veckorna sett ut så här:


Klicka för större
 
Igår var det vilodag som alltid dagen efter ett benpass så det blev endast 7 km morgonprommis med lillen. Kändes skönt att börja veckan med liite sovmorgon men det var ändå mörkt ute när jag och Leon gav oss ut. Provade min nya pannlampa Petzl Nao och den verkade riktigt bra!
 
Det riktiga testet för pannlampan blev imorse när vi var ute innan fyra och det var kolsvart ute. Dags för första morgonjoggen i mörker på ett tag. Pannlampan levererade allt den behövde! Satt som ett smäck och gav riktigt bra ljus, kändes som jag sprang på en upplyst arena. :) Petzl Nao är riktigt smart och ställer själv in ljuset efter hur ljust det är ute och reglerar hela tiden för att man ska se så bra som möjligt. Verkligen kanon! :)
 
 
Blev 6 km med Leon imorse och sedan ytterligare 6,5 ensam, totalt 12,5 km. Än så länge så behövdes bara pannlampan på första rundan med leon men det ändras nog redan till nästa vecka.. :(
 
I eftermiddag tänkte jag träna lite axlar och biceps (!?). Ändrade lite i schemat förra veckan när jag körde med coach och tror jag håller fast vid det. :)
 
Ha en fin tisdag allihopa!
 
Kram C

2 kommentarer:

  1. Vilken grymt bra lampa!
    perfekt för tidiga mornar eller sena kvällar nu i höst och vinter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är verkligen perfekt! :) Inte så billig direkt men värd varenda krona när man bor på landet! :)

      Radera