- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 16 augusti 2013

Rygg och vadtortyr!

Gomorron!

Igår åkte jag hem lite tidigare för att träna med coach Klint. Blev ett riktigt bra ryggpass! :) Övningarna vi körde igår var:

Rygg
Breda latsdrag
Smala latsdrag med krysset
Rodd i maskin
Kontaktövning (se bild)
Stångrodd

Mage
Mördarbänken maxreps superset sneda och raka. Coach Klint fick även visa sina skills i plankan. ;)


Efter avslutat pass så fick jag en genomkörare av vaderna. Det heter ju massage men tycker detta snarare borde kallas tortyr! Det finns ingen värre än massage av sargade vader. Dessutom kan det hända att mina är de mest sargade heffaklumparna i världen så ni kan ju tänka er hur det kändes. Som 10 förlossningar, minst! ;) Har nog aldrig varit med om liknande, trodde jag skulle dö. Då tog han inte i speciellt heller vilket känns ännu värre, haha. ;) På söndag ska hela benen få sig en genomkörare, får ångest när jag tänker på det. ;)

Fick nytt kosttillskott av coach igår också, ZMA (zink, magnesium och vitamin B6). Detta ska hjälpa mig med återhämtning och sömn, hoppas de fungerar för jag sover för lite och går upp för att tömma några liter minst två ggr per natt.. Tydligen hindrar kalcium upptaget och mitt kvällsmål är alltid kvarg vilket då inte borde gå så bra ihop. Känner mig dock piggare idag trots att jag fick gå upp och gå på toaletten två ggr inatt som vanligt. Vi får se hur det artar sig! ZMA kan du köpa här; ZMA, muscle.se

Imorse blev det morgonprommis med Leon. Går ju inte överdrivet mycket powerwalks nu för tiden så det känns rätt trist i jämförelse med löpningen. Benen måste ju dock få vila lite från belastningen (främst vaderna) och efter misshandeln igår så var det ett måste. ;)

Beware people! ;)

I eftermiddag är det träningsvila, storhandling och myskväll som gäller. Äntligen är fredagen här! :)

Kram C


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar