- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 5 juni 2012

Ledig :)

Hej allihopa!

Idag har jag haft en riktigt skön ledig dag! :) Började med 11,5 km morgonprommis med Lilleman på lite stela ben efter gårdagens benmassage.
Den kändes kan jag lova, bra mycket värre än förra gången. Kunde knappt gå sen på kvällen så jag var väldigt tacksam över att jag kunde gå imorse. ;)

Förmiddagen spenderade jag på stan med en kompis, fikamys och lite shopping. :) På eftermiddagen var det dags att gå till gymet. Ingen direkt motivation för det då min sambo inte skulle träna och ja, löpningen är helt enkelt roligare nu.. Men springa var ju knappast benen redo för efter gårdagens behandling så det fick duga. Blev axlar och triceps idag. Kändes bra och fick bra kontakt i alla övningar så jag är nöjd med passet. :)


Imorgon har jag en löpardejt med min partner Lisa. :) Vi ska springa ett distanspass ihop på förmiddagen, ska bli riktigt trevligt! :) Hoppas ömheten i vaderna är borta bara, just nu känns de inte på g. :S

Nu blir det mys framför TVn med mina killar. Ha en fin kväll allihopa! :)

Kramar C

2 kommentarer:

  1. Hoppas det gick bra att springa idag? Just nu känns det som om jag aldrig mer kommer att få göra det, dumma j...à fot säger jag bara;0)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, de gick inte bra alls.. Benen är inte på G just nu.. :( Men jag kan ju springa på dem iaf, stackare! Hoppas verkligen det blir bra snart!

      Radera