- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 21 juni 2012

TRÄNINGSVÄRK!!

Gomorron!

Nu har jag verkligen träningsvärk i heela kroppen, haha. Känner mig som en 90-åring när jag rör mig. Värst är det i benen efter att jag var hos sjukgymnasten i tisdags och fick göra en massa konstiga benövningar som jag aldrig gjort förrut= som upplagt för en rejäl träningsvärk. :S

Gårdagens rygg och magpass gick bra, fick bra kontakt i alla övningar och hade bra styrka så jag är nöjd. :) Har redan börjat känna av träningsvärken och det värsta kommer väl ikväll till intervallerna antar jag. Tack för den! ;)


Old T-bar

Morgonprommisen gick ok men det var tungt att gå med ett par stockar till ben. Blev i alla fall 11,5 km som vanligt men trapporna uppför när jag kom hem gick sjukt långsamt. Ikväll är det KM på 400 meter med efterföljande intervaller. Jag har inte ännu bestämt om jag ska vara med på 400 m men intervallerna har jag tänkt att ge ett försök på trots all träningsvärk. Detta blir ju min tredje dag i sträck med löpning så jag har ingen aning om jag har något alls att ge ikväll, därför jag troligtvis bara är med på intervallerna. Har känt av piriformis igen så igår fick Peter ge mig en omgång. Alltså, det gör bara ondare för varje gång och hur förberedd jag än är så tror jag att jag ska dö.. :( I vilket fall så känns det lite bättre idag men rumpan är öm som tusan efter gårdagskvällens misshandel. Har ju dessutom träningsvärk i den också (det kommer ju till när man kört ben ;)).

Ha en fin dag allihopa! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar