- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 16 september 2013

Världens bästa semester!

Hej igen allihopa!

Åh, jag har haft världens bästa semester!!! :) Hotellet var nytt och helt klart det bästa jag bott på, Side var underbart vackert och vädret var perfekt med sol och lagom varmt varje dag! Första semestern någonsin som jag faktiskt varit vemodig när jag åkte hem.. Hade det inte varit för mina fina killar där hemma och att jag saknade dem så mycket så hade jag velat stanna kvar! :(

Internet var super men jag har inte haft någon lust att blogga, uppdaterat en del på Instagram som jag sa att jag skulle dock. :)


Det har varit en riktig träningssemester och jag och mamma har tränat två gånger om dagen hela veckan. Jag har sprungit en massa och provat nya gruppträningspass och det har varit riktigt kul! :) Förutom att träna så har vi ätit en himla massa mat och det har varit sjukt gott också. Aldrig varit med om att få så bra mat som på denna semester. Frukost och middagsbuffé varje dag där jag åt stora mängder mat men valde bra råvaror och struntade i friterat, glass och efterrätter. Åt mycket grönsaker, bra kolhydrater och massor av KÖTT. :) Förutom detta så blev det mängder av färsk frukt i form av honungs- och vattenmelon, persikor, nektariner mm. Hur gått som helst och jag har mått som en prinsessa hela veckan! :)

Nytt tema på kvällsbuffén varje dag! Detta var det turkiska och mina absoluta favorit! Så underbart gott! Till efterrätt blev det färska frukt i mängder varje gång! :)

Till lunch/innan eftermiddagsträningen åt jag havregrynsgröt med proteinpulver i och mjölk till. Fruktsallad till efterätt. Lunch för en stjärna! :)

Träningen har sett ut så här under semestern (klicka för större). :)
 
Löpningen har flytit på så bra! Jag gav mig ut på mornarna så fort det blev ljust runt kvart över 6 och sedan sprang jag mellan 12-16 km alla mornar utom en (då jag vilade vaderna så inte gillade alla hopp på gruppträningspassen.. :(). Det var ca 25 grader ute när jag gav mig iväg men torr och fin luft så kändes inte så farligt ändå. Benen var lätta och även om jag joggade så gick det betydligt fortare än hemma av någon anledning. Så skönt att morgonjogga i så bra tempo (för att vara mig). :)

Mamma och jag efter ett dubbelpass SatsEnergy och Core! :)

På mornarna när jag sprang så var mamma ute också och gick/sprang. Hon har alltid sagt att hon inte kan springa men med mina Cumulus och en massa vilja så gick det hur bra som helst. Denna vy möttes jag av på strandpromenaden på väg hemåt en morgon. :)

Mamma gillar Bougainvillea och mig så ville ha oss båda på kort! :)

Dagsformen sista dagen i Side. Har aldrig haft så här bra form på en semester tidigare och då har jag ändå ätit som en häst (men bra!). #nöjd
 
Fler bilder hittar ni på min Instagram camillacgreen! :)
 
Jag kom hem i lördags  ganska skapligt eftersom jag åkte hem mitt i natten. Det blev bara slappande hemma med min lilla bebis den dagen. Igår morse blev det morgonjogg igen och jag började med 6,5 km med lillen och sedan blev det ytterligare 15 km ensam, totalt 21,5 km denna morgon. Benen var pigga men vaderna fortfarande stumma efter chocken från passen i Side. Det börjar dock lägga sig nu. :)

Ben och rumpa igår eftermiddag med Peter och passet gick kanon. Avslutade semesterveckan med pizza och godis (som jag inte ätit på 2 veckor nu). :)

Imorse blev det 13 km morgonjogg varav 6,5 km med Leon i mörkret. Imorgon ska jag på kurs i Norrtälje och kommer åka hemifrån strax efter 04 och inte komma hem försen tidigast 20 på kvällen så då blir det träningsledigt. I eftermiddag tänkte jag köra morgondagens pass axlar och biceps. :)

Ha en fin måndag allihopa! :9

Kram C

4 kommentarer:

  1. Det gör du rätt i, gäller och njuta ju!
    Jag tränar långt ifrån som du, men jag unnar mig massor god mat, och goooo saker därtill!
    Impad av att du tränar på semestern, i den graden, själv är det vila från träning när jag är iväg...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska man göra! :)

      Egentligen är det nog inte så imponerande eftersom jag gör det bara för att jag tycker det är roligt. Mår så mycket bättre om jag får träna ordentligt och det är nog en av anledningarna till att jag tycker att denna semester var den bästa jag varit på. :)

      Radera
  2. Ser ut att ha varit alldeles underbart.
    Åker gärna tillbaka till Turkiet, gärna i morgon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var det verkligen. Samma för er ju! :)

      Jag känner lika som du! Saknar det verkligen jättemycket. :( Blir nog en tripp nästa höst igen! ;)

      Radera