- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 17 januari 2011

Måndag!

Passet igår gick inte alls bra.. Var ännu svagare än förra söndagen trots att jag hade vilat så mycket i veckan och ätit ordentligt. Min sambo säger att en formsvacka kommer förr eller senare och att det inte är så konstigt med tanke på att jag ökat i styrka hela tiden sedan jag började med styrketräning. Även om det säkert är en formsvacka och jag kommer tillbaka så känns det tungt nu. Hade inte minskat i alla övningar men i till exempel militärpressen är jag nu betydligt svagare än för två veckor sedan.. :( Blev lite deppad igår kväll och hade ingen lust att köra kondition efter styrkan så det blev ingen.. Motgångar hör väl till men nu tycker jag det varit en hel del i träningen på sista tiden. Minskat i styrka och lagt på mig flabb, inget kul! :( Väntar bara på att min kondition ska bli sämre med, haha! ;)

Idag blev morgonprommisen rätt jobbig igen då det är väldigt halt och blött ute. Vi tog oss iaf runt vår runda utan att ramal och slå oss. :) Lilleman har ju fyra ben så han går ju stadigare än jag. ;) Lilleman var så skitig när vi kom hem. Började med att försöka torka av honom men skiten lossnade inte, tog in honom i duschen och spolade av honom men skiten satt kvar. Det hela slutade med att jag fick shamponera halva hunden för att få bort allt! har aldrig varit med om detta tidigare, det har alltid gått att bara torka av skiten på min hund.. Hoppas det var n engångsföreteelse. :)

Nu är det dags för skolan hela dagen. Kommer hem sent ikväll så det blir vilodag för mig. Inte för att de verkar ge nåt nu för tiden. ;)

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar