- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 18 januari 2011

Vad mycket man kan hinna med om man bara vill! :)

Imorse gick jag upp 03.45 för att hinna gå med Lilleman innan gymet. En hel del is hade smält bort så det blir bara bättre och bättre att gå ute. :) Tyvärr skulle de bli minus grader inatt så vi får se hur det är imorgon.. Kl 06.40 var jag på plats i gymet och körde biceps och bröst. Jäkla va produktiv jag han vara innan ja var tvungen att åka till skolan vid nio. Så ser man ju ut som man gör idag också. ;) Övningarna jag körde var:

Biceps
Hantelcurl 4 set
Scottcurl 4 set
Med rak stång i cc 4 set

Bröst
Hantelpress 4 set
Flyes (i cc 2 set och i maskin 2 set) 4 set
Bänkpress 4 set


Bilden är inte från idag. Här hinner man inte fota så pressat tidsschema som man har den här veckan! :(

Även denna vecka blev det endast 3 övningar per muskelgrupp på grund av tidsbrist. Körde ändå slut på musklerna så jag tycker nog det räcker. Man får ta i lite mer under den tid man har bara. Hann inte köra mage idag heller.. Magen får nog bli lite lidande denna vecka är jag rädd. Mycket i skolan och mycket hemarbete som måste gå före.. :( Imorn ska jag köra 70 min spinning, hoppas jag hinner gå till gymet ett tag innan och köra lite mage då istället. :)

Skola hela dagen imorgon igen men de är lika bra att vänja sig vid långa dagar. Nästa vecka börjar min praktik och då blir det 8-17 eller längre varje dag..

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar