- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 30 juli 2012

Åh så tränar vi lite mera! :)

Hej allihopa!

Helgen började mindre bra för min del med långpasset från helvetet i lördags med världens sämsta dagsform. :( Från första km var det en kamp med sliten kropp efter de senaste dagarnas tuffa träning. Kämpade på och var nära att ge upp hur många gånger som helst men jag överlevde. :) Blev 22,33 km mestadels terräng och flera km obanat och en del felspringningar innan jag var hemma.

Efter en dusch och lite frukost åkte jag, Peter och Leon till min mammas hus och myste resten av dagen. På kvällen blev det grillning och en bra film.

Söndagen var vilodag för mig och jag gick endast en morgonprommis med Lilleman i skogen i en timme. Efter frukosten åkte vi till min jobbkommun Söderköping och festade på lite glass på smultronstället. Leon fick en egen glass där så han var helt överlycklig. :) Efter lunch åkte vi hem igen. På eftermiddagen hämtade vi en massa gipsskivor till vårt garage som vi lastade in där. Kvällen avslutades sedan med god mat och en bra film (igen). :)

Imorse var det åter dags att träna. Började med 11,5 km morgonprommis innan frukosten. Lite senare på förmiddagen blev det ett löppass igen. Började med 3 km uppjogg följt av 5 km snabbdistans. Passet gick rätt bra trots att jag bara sprungit slöpass på sista tiden och väger lite mer än vanligt (Jo, jag la på mig lite vätska igen under helgen. Man måste ju leva lite också. :)). Tiden blev 22,04 min med snitttempot 4:24 min/km. Efter detta blev det 4,2 km nerjogg.

Efter lite lunch så ville Leon bada så det blev en pw till hundbadet och hem igen, totalt 6 km. Orkade inte gå långt mer idag egentligen men va gör man inte för att göra sitt lilla hjärta glad? :)

Nu har jag precis duschat efter ett tufft gympass. Blev axlar, bröst och triceps idag. Passet gick riktigt bra och jag var stark. :) Nu ska jag slappa resten av kvällen. Ha en fortsatt fin måndag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar