- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 5 juli 2012

Vem tog min kropp??

...Och lämnade mig med en morgontrött sliten en att använda denna morgon!!?? Det undrade jag imorse när jag knappt kom ur sängen. Så sinnesjukt trött i kroppen så det finns inte. Morgonpromenaden var svinjobbig och det var minsann inte min egen kropp jag fick kämpa i. Sjuk känsla! :S

Jag skulle vara tacksam om du som tog min kropp inatt kunde lämna tillbaka den snarast. Jag behöver den ikväll. Om du inte gör detta så kommer jag att gå vidare med det här!!


Det här var jag imorse, inte ok du kroppstjuv!!!

Gympasset igår gick riktigt bra! Kämpade på hårt och körde rygg, biceps och mage rejält. Supersetade mycket för att spara lite tid och det tog rejält kan jag lova. :) Har haft ont i handleden hela veckan efter att ha sovit konstigt på den så nu ska det vbli skönt att vila från tung träning resten av veckan. Funkar att träna med handledsskydd men det blir knappast bättre utan vila..

Ikväll är dte dags för intervaller igen, hoppas på piggare kropp (om jag får tillbaka min??) då än jag har nu. Känns som den här kroppen skulle behöva sova resten av dagen för att ens kunna springa lite grann. Skitkropp! ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar