- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 2 juli 2012

Prehab & spinning- ingen bra kombination

Gomorron!

Då var det måndag igen. Idag känner jag mig riktigt omotiverad till att jobba kan jag lova. Hade svårt att somna igår också så idag är jag rejält trött. :(

Igår så kom jag på den "smarta" ide´n att köra prehab för ben och höft precis innan spinpasset. Med tanke på alla konstiga övningar kör enligt mitt egenkomponerade program så är det rätt jobbigt trots att det inte är så tungt viktmässigt. Körde igenom programmet och stretchade rejält efteråt innan jag knallade till gymet för att köra spinning. Passet var lika bra som alltid och jag tog i för kung och fosterland som jag altid gör. Det var ju sjukt varmt ute och jag har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde under spinningen igår. Det bara rann, var som att jag hade tagit en dusch efteråt. ;)



Imorse när jag vaknade så kom straffet för det dåliga kombinationen av prehab och spinning. Jäklar vilken träningsvärk!! Hela benen men värst var det i baksida lår och rumpa. Varenda steg på morgonpromenaden var en pina, haha. Men Leon måste ju få sin motion så det var bara att knalla på så gott det gick med punkterad rumpa. ;)

Hade tänkt att springa lite idag efter jobbet men det får jag nog ställa in om inte ett mirakel sker med träningsvärken. Som det känns nu så blir det inget av med det i alla fall. ;) Kan man inte gå så kan man nog inte springa. ;)

Ha en fin dag allihopa! :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar