- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 10 juli 2012

Tisdag...

Gomorron!

Imorse när jag vaknade så inbillade jag mig för en stund att det var fredag idag och min sista dag innan semestern.. Ganska snart kom jag på att dte bara var tisdag än så länge och nästan hela arbetsveckan kvar.. :( Kände mig rejält trött imorse när jag gav mig ut med Lilleman. I slutet av rundan så finns det dock en massa körsbärsträd där jag stannade och snaskade körsbär en stund. Helt klart höjdpunkten på morgonens 11,5 km prommis. :)

Igår blev det axlar, bröst och triceps på gymet. Högt tempo och kämpade rejält för att få ut så mycket som möjligt av passet. Måste gjort ett riktigt bra jobb för träningsvärken känns redan rejält. :) I eftermiddag så ska jag springa en liten runda med min sambo. Eller vi får väl se hur det blir, man vet aldrig om han ändrar sig. Löpning är väl inte det roligaste han vet. ;)


Ha en fin tisdag allihopa! :)

Kram C

4 kommentarer:

  1. 11,5-- ingen dlig morgonpromenad! Hur lång tid tar det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, de är en rätt ordentlig runda. :) Men min hund är så fasligt pigg så han behöver få springa av sig ordentligt ofta. :) Det tar oss ca 1 timme och 30 min, give or take 1 min eller 2. :)

      Radera
  2. Snygga byxor. Hoppas du fick med sambon ut, sällskap är ju alltid trevligt.

    SvaraRadera