- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 26 juli 2012

Svettigt värre!

Hej allihopa!

Idag känns det som jag mest svettats hela dagen. Det har varit sjukt varmt (för att vara Sverige) hela dagen och självklart så har jag tränat som en tok. :) Började dagen med 11,5 km morgonprommis med Leon. Det var varmt ute redan då och dum som jag var så tog jag både långa tights och jacka på mig när jag gav mig ut. Efter 30 minuter var det så varmt så jag trodde allvarligt att jag skulle hoppa i ån. ;)

Fin bild på "Leon på luffen" från en av förra sommarens morgonpromenader hos mamma. :)

Blev frukost och lite mys med Lilleman innan jag gav mig ut igen för att springa en runda. Nu var det 25 grader i skuggan och jag var dum igen och sprang iväg utan vätska. Blev ett distanspass i ett behagligt tempo i solen. Jag var ganska trött i kroppen efter mycket energi ut och inte så mycket in under gårdagen och morgonen så det blev rätt tungt på slutet. Utan vätska en dag som denna var verkligen inte optimalt, på slutet kändes det nästan som jag skulle svimma. :( Rundan idag blev 13,4 km i behagligt 5:34 snitt-tempo. Först hade jag tänkt springa kvalité men ändrade mig när jag märkte hur varmt det var. Det var säkert lika bra oavsett eftersom jag inte varit 100 i knäna den senaste tiden. Idag kändes de dock bättre men nu har ju också den mesta övervikten försvunnit. 5,1 kg vätska minus på 2 dagar, nästan lika sjukt som viktuppgången på 5,5. ;) Skönt ändå att veta att det mesta av viktuppgången var just vätska. Jag är fortfarande långt ifrån hård i kroppen igen men man kan börja ana lite definition på magen igen. :)

Efter mitt distanspass så eftersvettades jag något sjukt mycket (då menar jag verkligen att det bara rann om mig) och jag mådde skit av bristen på vätska. Det blev att dricka rejält och fylla på med mat och ta ett litet vil och sedan mellis innan det var dags att gå till gymet. Idag var det biceps och triceps som stod på schemat och det blev ett tungt pass med supersetande. Det var varmt på gymet också så jag svettades återigen floder under hela passet. :S

Nu har jag gått en eftermiddagsprommis med lillen i solen och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är jag ledig från löpningen men ska ta en sväng till gymet och köra lite rygg. Blir nog troligtvis på förmiddagen när det är (förhoppningsvis) lite svalare på gymet. :) Förresten, kabeln till kameran är i Peters bil och han kommer inte hem försen sent ikväll så inga bilder från resan idag heller. :( Bjuder på lite kul istället..

Är hans pappa elektriker måntro? ;)

Ha en fin sommarkväll! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar