- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 13 juli 2012

Intervaller & sista jobbdagen :)

Gomorron!

Intervallerna igår gick riktigt bra. :) Benen kädes inte alltför trötta och vaderna stummande inte till försen till sista serien. :) Började med 3,5 km uppjogg. På schemat stod 3 x (5 70s-20s) med 3 minuter serievila. Detta innebär att man springer fort 70 sekunder och sedan vilar 20 sekunder för att sedan springa fort 70 sekunder igen osv 5 omgångar för att sedan ta 3 min serivila innan det börjar en ny serie. :) Minns att jag tyckte dessa intervaller var riktigt skoj sist vi körde och det tyckte jag även denna gång. :) Den där 20 sekunders vilan är dock inte speciellt lång kan jag lova, känns som man knappt hinner stanna innan det är dags igen. ;)

Gårdagens intervaller

Efter intervallerna blev det lite nerjogg och sedan core med klubben innan det var dags att dra sig hemåt. Nerjoggen blev totalt 3 km igår.

Imorse var det relativt lätt att ta sig ur sängen trots att jag sovit lite under natten. Har en aning om att det är för att idag är sista dagen innan min semester. ;) Började dagen med 11,5 km morgonprommis (och körsbärsätande ;)) som vanligt. Benen var riktigt pigga trots intervallerna igår och rundan gick i ett högt tempo hela vägen. :)

I eftermiddag är det dags att handla mat och småsaker som vi behöver inför resan. Förutom detta så blir det vila för min del. Imorgon bitti ska jag hämta upp bästa Lisa för att sedan åka till Norrköping och springa långpass, äta lite och ta det lugnt. :) Det ser jag fram emot massor! Nej, dags att jobba lite så jag får gå hem skapligt idag! :)

Kram C

1 kommentar:

  1. Ett intervallpass som jag behöver ta efter! Kör alldeles för sällan korta intervaller.

    SvaraRadera