- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 3 juli 2012

Träningsvärk på de rätta ställena :)

Gomorron allihopa! :)

Idag är jag lite piggare. Detta trots att jag hade svårt att sova igår natt. Hade en riktig måndagsfeeling hela dagen igår och det är minsann ingen positiv känsla.. :(

Tog mig till gymet sen igår eftermiddag trots att motivationen lös med sin frånvaro. Blev ett tufft långt och tungt pass axlar, bröst och triceps. Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Sidolyft (ovansida) med hantel 4 set
Raka lyft (framsida) med viktskiva 4 set
Baksida axlar med rep i cc
Lyft till hakan med frivändning och militärpress (hela axelpartiet involveras) 4 set

Bröst
Flyes i cc 4 set
Press i cc 4 set

Triceps
Enarmspush down framåtlutad med hantel 4 set
Push downs med rep i cc 4 set
Enarmspush down med handtag i cc 4 set

Jag var nöjd att jag gick till gymet efteråt, känns alltid bra när man kört ett ordentligt pass. Även om styrekträningen är mindre kul just nu så är det väldigt viktigt för mig att ha en stark kropp. Sen tycker jag det är fasligt snyggt att vara fast i kroppen och ha lite synliga muskler också för den delen. Fit är riktigt snyggt! :)


Imorse hade den värsta träningsvärken efter prehaben gått över och nu känns det endast ordentligt på vissa utvalda ställen som it-senan och piriformis samt rumpan. Både it-senan och piriformis är ju ställen som jag har haft problem med på sistone så detta är kanon för då vet jag att prehaben tar ordentligt där den ska. :) Hoppas dock att det värsta har lagt sig till i eftermiddag för då har jag tänkt mig att ge mig ut och springa en liten runda i hettan. :) Lika bra att vänja sig vid värmen, den 17:e åker jag och min sambo till Mallis en vecka. Där kommer det knappast vara svalare. ;) Brörjar verkligen längta efter semestern nu, inte långt kvar till v 29. :)

Hoppas ni får en fin tisdag! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar