- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 20 november 2010

Glad!!!

Det gick att träna!! Fick låna ett handledsskydd av den snälla killen i receptionen på gymet och sen kunde jag köra som vanligt. :) Det sjuka är att jag är bättre i handleden nu vilket jag rent teoretiskt inte borde vara!? Blev ju värre de dagarna jag inte körde styrka så nåt samband har de kanske.

Det blev alltså rygg och mage idag. Övningarna jag körde var:

Rygg:
Chins med smalt grepp
Ryggresningar med vikt
Latsdrag
Rodd (PB)
Enarmsrodd med hantel
4 set av varje övning.

Mage:
Mördarbänken utan vikt (upp hela vägen, vanliga och sneda crunches). 2 set av varje övning.
Mördarbänken med vikt (upp hela vägen, vanliga crunches och rotation). 2 set av varje övning.
Diverse övningar på golvet utan viktmotstånd. 2 set av varje övning.


Dagsformen (bilden är tagen nyss). Tyvärr är de mörkt och mulet ute idag så bildkvalitéten är inget vidare. Kan det inte vara ljust på dagarna åtminstone??

Efter styrkan var de dags för 70 min spin. Innan åt jag en banan och drack protein så inte mina stackars muskler ska brytas ned. Passet gick kanon! Det var en vikarie idag som inte körde lika hårt som den ordinarie ledaren men jag körde på mitt eget sätt så passet blev riktigt jobbigt ändå. Hade bra krafter i benen som jag körde sluta på. Bästa känslan i kroppen får jag av att ge allt! :)
Nu väntar jag och Lilleman på att mamma ska komma och hämta oss. Blir McDonalds och en Megameny för mig och en hambugerbiff åt Lilleman. Därefter blir det att hälsa på mormor under eftermiddagen. Kommer ju såklart handla en massa godis också. ;) Ikväll har jag och min sambo bestämt oss för att dela på en familjepizza. Vi kan äta i den här familjen minsann!! Lika bra att passa på att äta en massa skit under min fridag! :)

Hoppas ni alla har en underbar lördag!!

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar