- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 7 november 2010

Kylig söndag

Idag är det kallt ute igen, 3 minus. Gick ut på morgonprommisen med Lilleman vid tjugo över sex, ordentligt påbylsad. :) Vi gick den längre prommisen till skogen och spåret idag igen, tror det blir vår nya söndags-runda. Kul för Lilleman att få gå på lite olika ställen och han älskar verkligen skogen. Vad han sprungit idag, fullt ös medvetslös hela rundan på mellan 15 och 16 km. Nu ligger han här brevid som en slagen hjälte. :)

Idag tänkte jag gå på stan en sväng och försöka hitta en bra mössa. Har faktiskt ingen nu och det är jobbigt att behöva gå med luva på sig varje gång det är kallt. Blir ju bara oftare och oftare nu när vintern är på väg. Hörde att det skulle bli 8 minus imorn bitti så de är bäst man är förberedd. :) I eftermiddag blir det träning igen. Sista passet för veckan, ben, står på schemat.

Passet igår gick jättebra och jag gjorde några PB igen. Kreatinet fungerar tydligen bra på mig vilket jag är glad över. Här ska byggas! :) Maten igår var allt annat än nyttig men de var ju tänkt att jag skulle äta halvt ihjäl mig så jag inte blir nåt sugen i veckan. ;) Åt McDonlads till lunch, fika med två vaniljmunkar, godis, kvällsmat bestående av pizza och sedan ännu mer godis. Åt på mig två kilo (!) och det gjorde rätt ont i magen när jag somnade. ;)

Skönt med ny dag och bättre matvanor igen! :) Hoppas ni får en skön söndag i solen! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar