- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 11 november 2010

Träning och tuff skoldag

Nu går ögonen i kors på mig kan jag lova! Har suttit och pluggat sedan jag kom hem vid sex och blev klar nu..

Dagen har varit lång. Gick ut med Lilleman vid fem som vanligt och sen väntade gymet vid halv nio. Idag körde jag veckans tredje pass, axlar och triceps. Det gick kanon och jag gjorde faktiskt PB idag med. :)
Jag körde för axlar: hantelpress, militärpress, framsida och baksida med rep i cc, baksida med hantlar och fjärilen. För triceps: dips, rep över huvudet, med hantlar och med stång i cc.

Lägger upp en bild som jag tog efter passet i förmiddags.

Dagsformen. Har inte lagt på mig något i vikt sedan jag började med kreatinet och känner mig inte speciellt vätskefylld heller. Tycker jag ser ut som jag gjorde innan jag började kuren. Eller? :)


Efter träningen väntade skolan och det arbetet lämnade jag först nu. Det är verkligen en sjukt jobbig kurs (den ena är värre en den andra) jag hållt på med idag. Bara att förbereda sig på en himla massa hemarbete. var tvungen att bli klar med detta idag då jag ska göra en ny uppgift imorgon. Man vill ju inte hamna efter..

Imorgon är det upp tidigt igen. Måste hinna städa här hemma innan skolan börjar vid tio.. Hemma från skolan vid fyra och då väntar tvätten och veckohandlingen. Hoppas jag hinner skriva något imorgon med men om inte så vet ni varför och då kommer jag igen på lördag. ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar