- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 25 mars 2013

Flyttkaos i drömkåken

Gomorron!

Så var det måndag igen. Helgen har verkligen gått i ett för min del.

På fredagen gick vi upp tidigt och satte igång med flytten. Det blev åtskilliga lass som skulle köras till huset och ett jäkla spring upp och ner i trappor. Vi bodde ju högst upp utan hiss och det var väl sådär kul när det var dags att flytta. ;) Jag hann inte packa upp så mycket så prioriterade träningskläderna då jag tänka att springa en sväng på lördagsförmiddagen. ;)

På lördagen gick jag upp tidigt och knallade 7 km med lillen innan jag åt frukost och styrde lite hemmma. Efter någon timme gav jag mig iväg på ett långpass i morgonsolen. Benen var pigga trots allt spring i trapporna dagen innan och det var helt underbart att få springa igen. :) Sprang in mot stan och sedan en omväg runt ytterring och tillbaka till lägenheten där jag lämnat min bil. Väl där hade jag sprungit 26 km (snittempo 5:32 min/km) och det blev lite stretch innan jag hoppade in i bilen och åkte hemmåt.

Resterande del av lördagen var det fullt ös med sänginhandling (till gästrummet) och upppackning av diverase livsnödvändiga saker. Kvällen avslutades med en god middag, lite vin och en film.

I söndags började jag med att knalla en långis med lillen innan det åter var dags att ta tag i flyttlådorna. Jag packade upp hur många lådor som helst och städade en hel del innan det var dags att laga lunch och min man kom hem (som var i lägenheten och styrde upp det sista).

Eftermiddagen spenderades som förmiddagen och på kvällen var jag slut som artist. Blev god mat och filmmys som fick avsluta denna flytthelg. Det finns fortfarande massor av kartonger kvar men de kommer jag ta tag i nästa helg. Nu behöver jag några dagar ledigt från allt det här tror jag. :)


Bästa löparskorna har fått sin egna plats i groventrén. :)


Min löpargarderrob börjar ta form. :)


Nya TV:n. :)
 

Nya träpersiennen i sovrummet.
 


Gästrummet.
 
Imorse var det på med pannlampan och ut i beckmörkret med Leon. Vi gick ner till ett samhälle i närheten där det fanns gatlysen och knallade runt där en bra stund innan vi knallade genom skogen på en rätt isig grusväg hem. Totalt fick vi ihop 11,5 km och 90 minuter (precis som rundan hemma) så det är den här vägen jag kommer knalla nu till isen försvunnit i skogen så vi kan gå en del där istället. :)

Hoppas ni får en fin måndag!

Kram C

6 kommentarer:

  1. Härligt att äntligen flytta in i huset ( även om själva flyttandet är slitit)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns verkligen jättebra! Som att flytta från ett studentrum in på lyxhotell, haha. ;) Nu i påsk är dte ju mycket ledigt så då hoppas jag vi hinner tömma alla kartonger åtminstone. :)

      Radera
  2. Kul med flytt! Gillar skohyllan ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, bara tråkigt att packa och packa upp allt. ;) Den är verkligen kanonbra! Har en bra man som fixar allt jag önskar mig! :)

      Radera
  3. Grattis till nya huset/hemmet.
    Fint är det, och det viktigaste är redan på plats ser jag ;)

    Varför skall morgonrundan alltid vara 11,5 km? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Japp, det viktigaste kom upp första dagen. ;)

      jag tycker det är precis lagom med 90 minuter och på den tiden hinner vi 11,5 när vi går fort. Så inte distansen i sig utan tiden som är perfa tycker jag. :)

      Radera