- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 18 mars 2013

Upp och ner..

Gomorron allihopa!

Jag har haft flyttkaos i dagarna tre nu och äntligen börjar det bli lite glesare i läganheten. Hur mycket grejer samlar man på sig på 7 år egentligen? Att lägenheten dessutom är mer än 10 kvm mindre än vårt nya garage gör en ju ännu mer förvånad. ;) Vi har rensat och handlat en hel del nyttt till huset. Viktigast är dock att få ut allt ur lägenheten så snart som möjligt. Packa upp i huset har vi ju massor av tid till efteråt. :)

Idag känner jag mig ganska kry men det går verkligen upp och ner.. I lördags var jag precis som vanligt och orkade knalla en morgonprommis med lillen, städa och sedan springa långpanna utan problem. Tog det dock väldigt lugnt eftersom jag lovat familjen att inte överanstränga mig. Det blev 22,6 härliga km (snittempo 5:45 min/km) där det gick lugnt och fint i början och med mycket styrka kvar så kostade jag på mig att öka tempot lite de sista km ner under 5:30-tempo men var ändå pigg och fräsch när jag kom hem. Superskönt! :)

Efter löpningen så blev det en dusch och lite lunch innan vi åkte ut till huset med ett flyttlass och sedan fixade lite där. Senare på eftermiddagen åkte vi till Norrköping och köpte ett nytt soffbord till vardagsrummet. Jag var pigg hela dagen och började endast bli trött framåt kvällen (vilket jag anser är helt normalt).

Leon och nya soffbordet ligger till nya mattan. ;)
 
I söndags gick jag upp tidigt för en morgonjogg med lillen. Jag var dock sjukt trött. Blev ändå en runda på 11,5 km men den var då avkortad för jag orkade inte mer.. Det var jättekallt ute så jag kunde inte stanna och gå så fick träla hela vägen hem på tunga ben. :(

Resterande del av dagen innebar mer shopping och flytt. Jag var jättesliten och låg hela dagen. Fattar inte hur det kan växla så mycket från dag till dag.. :(

Idag hoppas jag läkaren ringer med provsvaren.. Hoppas ni får en fin måndag!

Kram C

4 kommentarer:

  1. Hoppas det inte är något allvarligt!

    SvaraRadera
  2. Så fint hem ni har byggt er alltså! åååh! :) Vi får komma förbi i vår som sagt var :) Vi har samma soffbord men målat träet i vitt och behållt de svarta beslagen..

    SvaraRadera
  3. P.s Krya på dig gumsi! D.s

    SvaraRadera