- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 27 mars 2013

Mohahaha!

 
Ja, det är rätt tröttsamt med alla som delar sina träningspass och berättar om vad de gör på Facebook hela tiden. Skaffa en blogg istället så kan de som VILL läsa och resterande slipper. ;)
 
Jag vill läsa roliga statusuppdateringar på Facebook, skiter fuillständigt i om du sprungit en mil (idag igen), varit på gymet, hämtat på dagis (görs det inte varje dag?) eller städat (we ALL do).. Dessa får inga "likes" av mig! ;) Nuff said! :)

6 kommentarer:

 1. Har facebook men är aldrig inne, har inte rikgit förstått grejen. Men bloggar det gillar jag för då väljer jag ju själv vad jag vill läsa =)

  SvaraRadera
 2. Håller helt och hållet med, såg denna för ett tag sedan och jag avföljer de flesta som odlar myten om det perfekta livet eller berättar om blöjor etc. Att skilja en blogg fr facebook är också en självklarhet, alla är inte intresserade av träning och är man det så är det liksom inte distanserna som är centrala, det är livet och kontexten. Får du inte mycket hår i ansiktet när du springer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Nej, jag springer inte med det utsläppt. ;) Sätter upp härligheten i en hög tofs som jag sedan flätar så är det inte i vägen. :)

   Radera
  2. Ok, jag gjorde mig just av med mitt hårsvall (axellångt) många säger att de tycker det är besvärligt med långt hår o träning, men jag tyckte inte att det var så farligt, det är ju bara att sätta upp det. Men löpning utan hårband eller keps? otänkbart.

   Radera
 3. Det där håller jag med om. Skryt på FB är tröttsamt, liksom 100 visdomsord och 200 påminnelser om att det är fredag, varje fredag. :)

  Själv kör jag en blandning av humor och en hel del kritik om aktuella händelser i samhället. Brukar dock inte få så många att reagera på det allvarliga, folk är rädda för att uttrycka sin åsikt. Och humorn är ofta riktad till en viss grupp, så den statusuppdateringen kan te sig rätt konstig för andra. Men det är det roliga med saken. Det bästa är om man lyckas komma med en status som olika personer tolkar på olika sätt, och sen blir det förvirring när folk börjar kommentera. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter väldigt intressant! Du får lägga till mig som vän så jag kan följa, du vet ju vad jag heter. ;)

   Radera