- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 7 mars 2013

Gymet och kylig morgonjogg

Gomorron allihopa!

Det blev en sväng till gymet igår för Peter var sugen på att träna. Passet gick riktigt bra! Även om jag inte var "superwoman" som i tisdags så var jag rejält stark i alla övningar jag körde. :) Övningarna jag körde igår var:

Rygg
Breda latsdrag 6 set
Stångrodd 5 set
Ryggresningar 4 set
Smala latsdrag med krysset 4 set

Biceps
Stångcurl 5 set
Bamsecurl 4 set

Mage
Mördarbänken 5 superset (raka och sneda)


När du kör Bamsecurl så övar du på att spänna biccarna. :)
 
 
 
Efter gymet så blev det kebabmys och inhandling av diverse saker till huset framför datorn. Somnade som en stock runt halv nio. :)

Imorse var det rejält kallt när jag gick upp, - 6.. Det ska tydligen bli kallare nu igen och vara minus dygnet runt. Känns lite som ett bakslag nu när vintern verkade vara på väg bort.. Prognosen säger även att det ska snöa massor i början av nästa vecka. Hoppas för allt i världen att det inte stämmer!! :(

Morgonjoggen med lillen gick bra imorse. I början var jag lite seg i kroppen men efter några kilometrar så kändes det riktigt bra igen. Idag sprang vi en runda som vi kört några gånger så Lilleman var inte lika jobbig som igår morse. Älskar verkligen dessa morgonpass! Bara jag och Leon ute (och en och annan postbil eller polis) och det är så lugnt och skönt. :) Dagens pass blev totalt 13,5 km.

I eftermiddag så är det tänkt att jag ska köra prehab för benen igen. Veckans sista renodlade styrkepass. :)

Hoppas ni får en fin torsdag! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar