- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 8 mars 2013

Trött men stark!

Gomorron!

Igår eftermiddag så körde jag mtt prehab-pass för benen. Det gick bra och jag var stark. :) Övningarna jag körde var:

Ben
Enbensknäböj 4 set
Utfall 4 set
Utsida lår med gummiband 4 set
Insida lår med gummiband 4 set
Enbenshöftlyft 4 set

Avslutade med att stretcha benen ordentligt. :) Efter lite kvällis så lade jag mig för att titta på TV. Var så sjukt trött och höll nästan på att somna när Peter kom och frågade om grejer till huset. Var bara att hålla sig vaken ett tag till och sen när jag verkligen behövde somna så kunde jag inte. :(

Imorse vaknade jag trött och ute var det nästan -10 grader. På med tjocka lager kläder och sedan ge sig ut med Lilleman i kylan. Blev vanliga morgonprommisrundan på 11,5 km idag. Leon tyckte matte var långsam när hon gick, haha. ;) Kände inte av benhinnan denna morgon nu när jag börjat gå i nya skor (de andra hade väl gått en 200 mil eller något ;)). Ibland kan det komma efteråt under dagen men jag hoppas på det bästa. :)

I eftermiddag blir det handling och träningsvila som vanligt. Ska försöka komma i säng tidigt för imorgon kommer Buset igen..

 
 
 
En ny helg utan sömn med två galningar därhemma, blir trött bara jag tänker på det. Det ska även städas i huset och börja packas grejer, hur ska jag orka allt? Jag är ingen maskin, jag är kvinna!! ;)

Ha en fin fredag!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar