- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 7 maj 2013

Får man vara en tjurkärring?

Gomorron allihopa!

Idag är jag faktiskt lite sur.. På lördag är det min födelsedag och jag och Peter ska då ha en kombinerad födelsedags-/ inflyttningsfest för våra vänner (och vänners partners). Vi har väldigt sällan fest och det var nästan två år sedan jag var onykter senast (vilket jag iof inte direkt saknar ;)). För att bjuda in våra vänner så gjorde jag ett sånt där event på facebook och bjöd in alla (och de partners jag hade som väner) och skrev att de även fick ta med sina respektive. Jag lade upp detta den 28:e april och bad alla att OSA senast igår den 6:e. Då förväntar jag mig att alla svarar innan dess men det var tydligen för mycket begärt då vissa ändå sket i det. Jag skrev till och med igår och sa till alla att det var sista dagen men ändå sket vissa i att höra av sig. Hur svårt är det att klicka i ett ja eller nej (eller kankse??) är frågan? Jag tog det lite som en "slap in the face" faktiskt. Såå dåligt! :( Tjurig som jag är så ryker de nu från eventet. ;)Igår när jag kom hem så var det 20 grader och sol ute! Något tröttis var jag men kunde ju inte låta bli att ge mig ut på en löptur i det fina vädret. :) Första passet i korta tights och linne, helt underbart!! Benen var pigga och temperaturen perfekt. Blev en skön runda på 9,2 km (snittempo 5:24 min/km) och jag sprang med ett leénde på läpparna hela vägen! :)

 
Efter löpningen så gav jag mig på ben prehaben. Det gick riktigt bra och jag räknar med grotesk träningsvärk under dagen. Mina övningar är helt sjuka för rumpan så den brukar jag knappt kunna sitta på dagarna efter. ;)

Imorse blev det vanliga morgonrundan med lillen och i eftermiddag är det dags för ett pass på gymet igen. Axlar, bröst och triceps står på schemat. Hade gärna sprungit igen i det fina vädret men man måste ju låta benen vila lite också. ;)

Sista arbetsdagen innan två dagars ledighet idag, så skönt det ska bli!! Ha en fin dag allihopa! :)

Kram C

4 kommentarer:

 1. Visst får man vara tjurkärring! Men det där med facebook kan man inte lite på. Förvånansvärt många fattar inte det där med evenemang och att man kan/bör bocka i något alternativ. Det kan rent av vara så att vissa aldrig kollar sin facebook. Facebook är inte självklart för alla här i livet. (har jag lärt mig efter diverse försök att planera evenemang..) Lycka till med festen! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det vet jag. Men de som inte svarade var såna där facebookare som är inne hela dagarna och är väldigt aktiva så att det inte fattat tror jag inte riktigt på. ;) De som inte är så aktiva hörde vi av oss till på annat sätt. :)

   Radera
 2. Vet du säkert att dom varit in på Facebook under den tiden? Alternativt så kanske dom inte noterat att dom fått inbjudan. Min fru får inte den där röda indikatorn då någon skickar meddelanden åt henne i FB.

  Låter hur bra som helst det där med löpning lättklädd. Funderade om jag skulle våga mig ut en runda idag, och testa vilket skick kroppen egentligen är. Kanske i kortärmat? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dessa vet jag varit inne. De är väldigt aktiva hela dagarna.. Sen så känner ju alla varandra dessutom så de visste allt om det. Mycket dåligt! :(

   Hoppas din runda gick bra! Sjukt skönt att springa i så lite kläder igen. :)

   Radera