- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 13 maj 2013

Jag lever!

Men knappt.. Jäklar va kass jag var igår.. Kass idag också kan man väl säga. Jag vet inte ens om jag körde lagligt till jobbet imorse, så illa var det. Konstigt de där med spriten och vad det kan göra med kroppen. Jag menar, jag kan springa i flera timmar och ändå återhämtar sig kroppen rätt snabbt och är på g igen.. När jag som i lördags dricker drinkar (ja, det blev lite vin och likör också tydligen ;)) så tar det flera dagar innan jag blir människa igen. Kunde inte äta igår (när händer det annars??) och fick i mig första målet mat vif 18 igår kväll (en jäkla kebabtallrik, bra näring!?). Kommer troligen vara "sjuk" hela dagen idag med och kanske inte vara på topp försen på onsdag igen. Så nedbruten! :(


Jag och Zandra i lördags. Jag minns inte riktigt denna bild.. :S
 
Har tränat på helt ok dessa dagar av ledighet (inte igår då som ni förstår ;)). Fick ändå till en riktigt bra vecka med mycket löpbning och nytt distansrekord i fredags men långpass37,8 km. :) Med söndagens morgonjogg med lillen så fick jag ihop 5 mil på två dagar, inte illa pinkat tycker jag. :)

Förra veckans träning. Tog bort söndagen, den är rätt tom ändå kan vi väl säga. ;)
 
Imorse gick jag upp och knallade vanliga morgonrundan med lillen. Alltså jag orkade inte egentligen men han var så sugen stackarn. Igår stod han mest med huvudet på sängkanten och såg ledsen ut för att han inte fick springa av sig så mycket som han brukar få. Visst fick han gå ut flera gånger men ingen orkade med någon längre prommis. Dock så cyklade Peter hem till farmor och farfar och hämtade upp honom vid 03 i lördags natt så han fick sig en springtur hem. Om man tänker efter så är det ju nästan samma tid vi vanligtvis går upp på vardagarna. ;)

Leon sympatiserar med bakfulla husse och tar ett gubbvil. ;)
 
I eftermiddag ska jag sluta tidigt för att åka hem och inte springa eller köra prehab. ;) Jag är för dålig och sen har jag en massa saker att fixa hemma som jag inte klarade av igår. Vi snackar laga matlådor till veckan, plocka ur torktumlaren (jag fick iaf på en tvättmaskin ;)) mm.

Ha en fin måndag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar