- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 21 maj 2013

Tröttmössan

Gomorron!

Idag är jag så trött så trött.. Lade mig inte speciellt sent igår och vad jag vet så har jag sovit nästan hela natten så jag vet inte varför. Det var hur som helst jättesvårt att ta sig ur sängen imorse. :(

Igår eftermiddag så ville Peter följa med ut på en liten löprunda. Vi gav oss iväg och jag kände direkt att vaderna inte var med mig. De var som fiolsträngar och gick knappt att springa på. :( Efetrsom de var i det skick de var så fick det räcka med en liten runda denna dag. Peter var stark i värmen och och jag lät honom bestämma tempot. Totalt sprang vi 6 km och höll snittempo 5:27 min/km.

När vi kom hem så satte jag igång med min prehab för benen. Hoppade ju det förra veckan eftersom jag var så dålig.. Denna dag hade jag inga ursäkter. ;) Det var tungt men kändes riktigt bra efteråt. :) Träningsvärken har redan börjat komma och som vanligt så är det helt sinnesjukt i rumpan. ;)

I eftermiddag så har jag tänkt att åka till gymet igen (om jag inte somnar på vägen dit). troligtvis får jag åka själv för Peter var tvungen att hjälpa grannen lite efter jobet idag. Ha en fin tisdag allihopa! :)

Ha ha! Så det var förr i tiden! ;)
 
Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar