- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 28 maj 2013

Det är inte synd om mig nej!

Och inte får jag gnälla i min egen blogg heller för den delen. Allt ska vara guld och gröna skogar annars så håller jag tydligen på att bryta ihop totalt och är otacksam för vad jag har privat. Där får man för att man lämnar ut sina känslor kring träningen. TACKAR!

Jag skriver inte för att andra ska tycka synd om mig utan för att jag vill vara ärlig med mina känslor och tankar kring träningen. Det är faktiskt det jag skriver om och vad jag antar att de som läser vill läsa om, förhoppningsvis oavsett om det går bra eller dåligt. Visst kanske jag tar i lite ibland men alla som läser min blogg vet att jag är allt annat än lagom och det är inget jag skäms över.

Anonym28 maj 2013 08:31
Men snälla människa! Du har då ett hemskt liv i din villa med din kille och vovve. Och du kan/orjar träna 7dgr i veckan. Stackare. Undrar hur många gånger du använder "helvette" i din blogg? Jag tänker att om detta är dina sorger i livet så borde du känna dig lycklig. "Buhu, jag orjade bara springa två mil." KOM IGEN. Visst jag förstår att det är trist att inte vara i samma form, men kom igen!
Innan du klagar, sov lite längre om mornarna, gå lite kortare med hunden (jo han överlever), dra ned på träningen i en vecka eller två (ja mer än vad du anser att du gjort) ge kroppen en chans att komma igen, och knoppen, även det mentala är viktigt. Du säger ju själv att kroppen inte är med dig?? Se det bra du har i livet och sluta "bryta ihop" över lite pollen, dåligt långpass osv. Alla har sitt eget "helvette" och det är fånigt att jämföra med "svältande barn i Afrika" men du behöver verkligen perspektiv.
MVH,

H
 
 
Ärligt talat? Vad är ditt problem du bittra människa? Sist jag kollade så var det här MIN blogg med MINA tankar och MINA bekymmer om MIN träning. Jag har aldrig påstått att jag brytit ihop över någonting utan endast sagt att jag är ledsen över detta och gnällt lite vilket jag har all rätt att göra i MIN blogg.

Bloggen handlar om just träningen och mina tankar och känslor kring denna vilket också är vad jag skriver om. Vad får dig att tro att jag inte är tacksam för vad jag har privat? Om du stör dig så mycket så behöver du inte läsa förstår du.

Sen kan jag erkänna att jag inte alltid är smart nog att vila när jag borde men jag jobbar på att bli bättre på det. Anonyma påhopp ger jag dock inget för.

5 kommentarer:

 1. Oj!
  Jag blir bara så ledsen, trodde bloggar var till för inspiration och valfria att läsa.
  Du inspirerar i alla fall mig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde det samma! :( Tack så mycket! :) Kram

   Radera
 2. Hahaha... Modigt att skälla ut nån anonymt!

  Jag har faktiskt också funderat på att "Vilar hon aldrig?" :) Men i övrigt förstår jag inte den där kommentaren. Om man inte vill/orkar läsa, gå vidare, det är bare en träningsblogg.

  Min fru är pollenallargiker, så jag förstår att du blir frustrerad. Och jag förstår också att du blir "tokig" då du inte kan träna så som du vill. Det blir jag också då jag har något som hindrar mig.

  Och att dra paraleller till svältande barn i Afrika är väl aningen konstigt. Då kan jag påpeka att ni skall vara glada nu i Sverige när det är kravaller. I Nordkorea har dom ine ens bilar att tända eld på!

  :)

  Fridens Liljor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! ;)

   Jo, det är nog fler som funderat på det. ;) Jag vet att jag är dålig på det men jag är lite av en allt eller inget människa. Innan jag började träna (och hitta glädjen med det) så var jag riktigt lat och det var precis tvärtom. Jag tycker ändå att jag blivit bättre på att lyssna på kroppen nu och vilar mer än förr. För mig gäller inte att känna efter om det är lathet eller trötthet jag känner utan alltid dra slutsatsen att det är trötthet när kroppen skickar de signalerna. :)

   Jo, pollen verkar många ha problem med nu.. Jag har värsta mot gräs så det får väl bli ett besök till läkaren när det kommer igång om det är så illa redan nu. Det finns ju starka grejer att få som man inte blir trött av. :)

   He he! ;)

   Radera
 3. Allt är inte grön och guld prydda vägar. Det vet väl alla som tränar? ;)
  Tycker de är skönt att se att du bara är mänsklig. Det gör att när man själv har pissiga dagar, så kan man alla fall veta att man inte är ensam. Skulle ärligt vara tråkig läsning om allt hela tiden va tipp topp.
  Sen om man inte gillar en blogg, så har ALLA en möjlighet att sluta läsa.
  Kram Anna Uddevalla

  SvaraRadera