- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 15 februari 2011

Dålig uppdatering..

Jag veet! :( Kan inte skylla på att jag haft så himla mycket att göra, snarare mindre saker att skriva.. I vilket fall så gick lördagsträningen bra. På söndagen så blev det axlar och triceps med 20 min efterföljande kondition på crosstrainern. :) Jag lyckades köra slut på mina stackars axlar och triceps rejält för träningsvärken är inte att leka med..

Morgonpromenaden blev 1,5 km längre än vanligt imorse. Känner mig inte hårdast i Sverige om vi säger så.. Lika bra att knalla lite extra tänkte jag. Tanken var god men de där extra 10 minutrarna sömn hade jag nog behövt idag känner jag nu.. Får kämpa för att hålla mig vaken.. :S

I eftermiddag är det biceps, bröst och mage som står på schemat. Kommer nog knappast att gå så bra med bröstträningen med denna värk från helvetet i triceps men jag ska göra mitt bästa. Måste köra passet idag för imorn är det åter dags för spinning igen så då hinner jag inte.. Har ju fyra styrkepass att hinna med denna vecka så det får bli kör varje dag nu fram till lördag. Hade tänkt att va ledig från det vanliga passet på söndag så det passet måste köras på fredag istället. Nu blev det rörigt! Ha ha! ;)

Ha en underbar dag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar